03 / 05 / 2024

İklimlendirme Konferansı ne zaman yapıldı

İklimlendirme Konferansı ne zaman yapıldı

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Irak'ın imarı için hangi ülke ne kadar yardım edecek?

Kuveyt'te bugün başlayan Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı'na bir çok ülke katıldı. Peki Irak'ın yeniden imarı için hangi ülke ne kadar yardım etti?

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

Konut Konferansı'nda kentsel dönüşüm tartışıldı!

3. Havaalanı ve 3. Köprü Bölgesi projeleriyle hızla büyümeye devam eden İstanbul'un dengesiz ve plansız büyümesinin önüne geçilmesini sağlayacak çözümlerin ele alındığı Konut Konferansı'nda, gayrimenkul sektörünün beklediği çözümler değerlendirildi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'ne lise yapılacak!

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi’ne mesleki ve teknik öğretim tesisleri ile yurt ve konferans salonları inşa edilecek.

Shennongjia Ormanı Dünya Miras Listesi'ne alındı!

Çin'in Hubei eyaletinde bulunan Shennongjia Orman Bölgesi dün İstanbul'da sona eren 40. Dünya Miras Konferansı'nda Dünya Miras Listesi'ne alındı.

Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor Konferansı gerçekleşti!

Şişecam Düzcam, Uluslararası Gürültü Farkındalığı Günü'ne özel düzenlediği "Mimarlar Gürültüyü Tartışıyor" konferansı kapsamında ünlü mimarları bir araya getirdi. Konferansta, gürültü konusu farklı bakış açılarıyla masaya yatırıldı.

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı ne zaman gerçekleşecek?

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı, mayısın ilk haftasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Konferansta geleceğin ulaşım, enerji, güvenlik modellerinin nasıl hayata geçirilebileceği tartışılacak.

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Tokat Erbaa'da deprem konferansı düzenlendi!

Erbaa Belediyesi tarafından Kültür Merkezi’nde düzenlenen deprem konferansına Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi’nden Jeofizik Mühendisi Yavuz Güneş konuşmacı olarak katıldı.

Çinici Arşivi Katmanlar konferansı 24 Ekim'de!

Altuğ-Behruz Çinici Arşivi’ne odaklı üçüncü konferans, Kalebodur’un desteğiyle 24 Ekim’de gerçekleştirilecek. Konferansta, SALT’ın daveti üzerine arşivi inceleyen konuşmacılar, kamuya açılma aşamasındaki arşivden çeşitli projelere odaklanacak.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

İklimlendirme Konferansı ne zaman yapıldı Haberi

İklimlendirme Konferansı ne zaman yapıldı

İstanbul’da 2.si düzenlenenen “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler”  kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti.


Açılış Konuşması, Çukurova Isı, Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, İktisadi Kalkınma Vakfı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Cihad Vardan tarafından gerçekleştirilen İklimlendirme Konferansı, sektörün duayenlerini ve liderlerini ağırladı.

Eventuum’un başarılı geçen sayısız organizasyonlarından biri olan İklimlendirme Konferansı’nda yüksek katma değerli, uluslararası platformda fikir lideri ve sonuç odaklı, yerli ve yabancı seçkin konuşmacılar yer aldı.  Konferansta “AB’ye Giriş Sürecinde Çevre Yaklaşımları ve Yeni Teknolojiler” konulu oturumda Onaran Teknoloji ve İSEDA Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Otaran, “2014 Gelişmeleri Işığında Türk İnşaat Sektörü ve İmalat Sanayii’nin Durumu” konulu oturumda ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı...