03 / 05 / 2024

İklimlendirme Konferansı projesi

İklimlendirme Konferansı projesi

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

Ayder Yenileme ve Koruma Projesi için Arama Konferansı yapıldı!

“Ayder Yenileme ve Koruma Projesi” kapsamında ilk önemli adım atılarak, Ayder halkı olmak üzere, çalışmanın tüm paydaşları Arama Konferansında bir araya geldi..

Ayder Yaylası Arama Konferansı yapıldı!

"Ayder Yenileme ve Koruma Projesi Arama Konferansı'' gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı konferansta söz alarak "Bu projeyi başarmak mecburiyetindeyiz. Türkiye'nin bu alanda en özgür projesi olacak." dedi.

Kentsel Tasarım Rehberlerinin Hazırlanması Konferansı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından “Kentsel Tasarım Rehberlerinin Hazırlanması Projesi Arama Konferansı” düzenlendi.

Akdağmadeni Konferans Salonu'nun ihale süreci tamamlandı!

Akdağmadeni Eski Belediye Hizmet Binası yerine yapılacak olan Konferans ve Sinema salonu projesi için çalışmalar başladı. Akdağmadeni Belediyesi maliyeti 2 Milyon 800 Bin TL olan 250 kişilik çok amaçlı salon için ihale süreci tamamlandı.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

Doğru iklimlendirme cari açığı yüzde 10 azaltır!

İSKİD, 300’e yakın sektör paydaşını Ankara’da dördüncüsünü düzenlediği “Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı”nda bir araya getirdi. Türkiye’nin sadece doğru iklimlendirme projeleriyle cari açığının yüzde 10 azaltacağının altı çizildi.

İSKİD Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı 13 Ekim'de!

İSKİD, dördüncüsünü gerçekleştireceği ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile nefes alan binalar için bütünleşik tasarımın önemini vurgulayacak. Konferans 13 Ekim’de Ankara Marriot Hotel’de yapılacak.

Kırklareli'de Kolektör Hattı Projesi için konferans düzenlendi!

Kırklareli Belediyesi ve Bulgaristan Ruen Belediyesi 'nin birlikte yürüttüğü Kolektör Hattı Projesi için " Çevresel Sürdürülebilirlik için Farkındalık Semineri '' konferansı düzenlendi.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

2. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti. 2. İklimlendirme Konferansı, tüm dünyada kullanılan yeni teknolojilerin yanı sıra iklimlendirme sektörünün uzun ve kısa vadede yaratacağı ekonomik fırsatları ve öngörüleri yansıttı.

Emrullah Eruslu: İklim özelliklerine uygun ısı yalıtımı şart!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eryap CEO’su Emrullah Eruslu bu yıl 2.si düzenlenen “İklimlendirme Konferansı”nda yaptığı konuşmada enerji verimliliği için doğru yalıtım yapılmasının önemini vurguladı.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

İklimlendirme Konferansı projesi Haberi

İklimlendirme Konferansı projesi

İstanbul’da 2.si düzenlenenen “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler”  kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti.


Açılış Konuşması, Çukurova Isı, Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, İktisadi Kalkınma Vakfı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Cihad Vardan tarafından gerçekleştirilen İklimlendirme Konferansı, sektörün duayenlerini ve liderlerini ağırladı.

Eventuum’un başarılı geçen sayısız organizasyonlarından biri olan İklimlendirme Konferansı’nda yüksek katma değerli, uluslararası platformda fikir lideri ve sonuç odaklı, yerli ve yabancı seçkin konuşmacılar yer aldı.  Konferansta “AB’ye Giriş Sürecinde Çevre Yaklaşımları ve Yeni Teknolojiler” konulu oturumda Onaran Teknoloji ve İSEDA Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Otaran, “2014 Gelişmeleri Işığında Türk İnşaat Sektörü ve İmalat Sanayii’nin Durumu” konulu oturumda ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı...