07 / 05 / 2024

İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri

İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Demir fiyatları arttı! Ev yaptıracaklar aman dikkat!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin hazırladığı Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi, TR-METALENDEKS kasım ayı sonuçları açıklandı. Yayımlanan sonuçlara göre demir fiyatları kasım ayında arttı.

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Grup Otomotiv Yapı İnşaat Elektrik İklimlendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Koç, Serkan Soydan ve İsa Aşcı tarafından kuruldu.

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Mekart Otomotiv İnşaat İklimlendirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekart Otomotiv İnşaat İklimlendirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Coşkun tarafından 40 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Dudullu Caddesi'nde kuruldu.

Danial Zaeim İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danial Zaeim İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Danıal Norkbehzaeım ve Davodd Nokbehzaeım tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 52015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merko Organizasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aydan Ulusal tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropolitan Tours Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Demircan tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Ömer Gürsoy İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Gürsoy İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Gürsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi' nde kuruldu.

İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri Haberi

İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri

İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nin 2016 yılı İklimlendirme Sektörü Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni Ankara’da gerçekleştirildi. Törende yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım da ‘En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma’ kategorisinde ödüle hak kazandı. ODE Yalıtım Satış Direktörü Serhat Özcan ödülü İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birlikleri Başkanı Zeki Poyraz’ın elinden aldı. 


Kurulduğu günden beri ihracat çalışmalarına büyük önem veren ODE Yalıtım, hali hazırda 75 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz Mart ayında üretime başladığı Eskişehir’deki yeni tesisi ile birlikte artan kapasitesini ihracata ağırlık vererek değerlendirmeyi planlayan ODE Yalıtım, Afrika kıtasındaki etkinliğini daha da artırmayı planlıyor. 2016 yılında dolar bazında büyüme gerçekleştiren ODE, 2017 yılında da bu ivmeyi hızlandıracak. ODE Yalıtım, 2020 yılına kadar ihracatını yüzde 100 oranında artırarak, toplam üretiminin yüzde 35’ini ihraç...