06 / 05 / 2024

İkon Tower nerede

İkon Tower nerede

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini inşa ediyor. İkon Tower Bornova projesi 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarıyor.

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

İkon Tower Bornova'da yükseliyor!

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini inşa ediyor. İkon Tower Bornova projesi 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarıyor.

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

İkon Tower Yeşilova Evleri!

Toplam 367 adet konuttan meydana gelen İkon Tower Yeşilova Evleri Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir Yeşilova'da konumlandırılıyor.

İkon Tower ön talep topluyor!

Özemeksan tarafından inşa edilen İkon Tower Mart ayı içerisinde satışa çıkıyor. Projede 367 adet konut bulunuyor.

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

İkon Tower nerede Haberi

İkon Tower nerede

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini hayata geçiriyor. Farklı bir proje ürettiklerini belirten  Özemeksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Özbaykız, İkon Tower için ciddi bir zaman ayırdıklarını açıkladı. Özbaykız, “1+1’den 4+1’e kadar farklı metrekare seçeneklerinin olduğu projede 367 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Malzeme kalitesinin yanında renk uyumlarına da özen gösterdik. Bütün bu titizliğin yanında 2 bloktan oluşan projemizde, 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarırken, 36 katlı kule yapısı ile dikey yaşam konforunu müşterilerimize sunmayı hedefledik. Ekibimle beraber ciddi zamanlar ayırdığımız ve ürün uygulamalarında görerek nihai sonuca vardığımız zorlu ama bir o kadar da keyifli bir süreç geçirdik. Çıkan sonuç, hepimizi memnun etti” dedi.


Özbaykız, “Geniş açıklıklı ve yüksek sürme sistemleri kullanarak ferah bir iç ortam sağlayan...