25 / 07 / 2024

İktisatevim Gayrimenkul ümraniye

İktisatevim Gayrimenkul ümraniye

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı. 

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 80 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu.

İktisatevim Gayrimenkul ümraniye Haberi

İktisatevim Gayrimenkul ümraniye

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı. 

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, müstakil konut, iş hanları, turistik tesisler, tatil köyleri, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, danışmanlık yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait veya kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları kapsamında arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Her türlü gayrimenkul, arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer taşınmazlar ile kara, hava ve deniz taşıtlarını almak, satmak, pazarlamak, alım satımına ve kiralanmasına aracılık etmek ve komisyonculuğunu yapmak. c-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak, danışmanlık yapmak ve sözleşmeler düzenlemek. d-Her türlü motorlu taşıt toptan ve perakende ticareti,...