06 / 07 / 2024

ilbank arsa ihaleleri

ilbank arsa ihaleleri

İller Bankası, Sultanbeyli Orhangazi'de bulunan arsayı açık artırma yöntemiyle 18 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Arsanın ihalesi 6 Ekim 2017 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde arsa ve kargir ev fırsatı!

Gaziantep ve Nevşehir'de yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve kargir ev olarak belirtilen gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki şehirde satılık iki arsa! 4 taksit imkanıyla!

Kocaeli ve Bolu'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Temmuz ve 23 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak 3 şehirde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arsa ile arazileri 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Belediyelerden iki şehirde satılık 7 arsa! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Adana ve Sakarya'da yer alan imarlı yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Temmuz ve 18 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

Yatırımcılar dikkat! Gaziantep ve Bursa'daki 44 arsa-arazi satışa çıktı!

Gaziantep ve Bursa'da yer alan 44 adet arsa ile arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 10 Temmuz ve 17 Temmuz'da yapılacak.

İki ilde satılık arsa ve araziler! 16 taksit fırsatıyla!

Samsun ve Aydın'da yer alan arsa ile araziler satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Temmuz ve 11 Temmuz'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan peş peşe Temmuz fırsatı! Hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirimli arsa ve araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aksaray, Düzce ve Balıkesir'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Milli Emlak, Tokat ve Trabzon'daki 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Tokat ve Trabzon'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi fırsatı! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ile arazileri 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri 26 Haziran ve 16 Temmuz'da yapılacak.

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 12 Temmuz'da yapılacak.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

ilbank arsa ihaleleri Haberi

ilbank arsa ihaleleri

İller Bankası A.Ş. İstanbul İli Sultanbeyli İlçesi Orhangazi Mahallesi'nde 107 ada 1 parselde yer alan 7 bin 445 metrekare büyüklüğündeki arsayı satışa çıkardı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 6 Ekim 2017 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. 


Sultanbeyli'deki arsa sosyal tesisi alanı, ticaret + konut alanı ve yol fonksiyonlu. 7 bin 445 metrekarelik arsanın 890 metrekare, sosyal tesis alanı, 6 bin 229 metrekaresi ticaret+konut alanı ve 325 metrekaresi yol alanı olarak belirlendi.


İlbank'a ait olan arsadaki sosyal tesis alanının emsale esas inşaat alanı 890 metrekare, ticaret+konut alanı imarlı arsanın emsale esas inşaat alanı ise 11 bin 167 metrekare.


3. kez ihale ediliyor

İhaleye söz konusu olan arsa daha önce 25 milyon TL bedel ile 6 Temmuz 2017 tarihinde ve 21 Ağustos 2017 tarihinde satışa sunulmuştu. 


18.5...