25 / 07 / 2024

ilci holding muş kız lises

ilci holding muş kız lises

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Muş'u ziyaretinde gündeme gelen kız meslek lisesi talebi, İlci Holding tarafından karşılandı...

Cengiz Holding'in Cennetkoy projesine mahkemeden de olumlu karar çıktı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy'deki Cennetkoy'u cehenneme çeviren projesini hız kesmeden sürdüren Cengiz Holding'e mahkemeden olumlu karar çıktığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Aksoy Holding'ten Tilkicik Koyu'na dev yatırım!

CONRAD İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projelerinden Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding Epique Island Projesi!

Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda yükselen proje 12 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Aksoy Holding Epique Island Projesi villa, marina, butik otelden meydana geliyor.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding Bodrum'daki Epique Island projesini tanıttı!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Türkerler Holding VEDAŞ'ı satın aldı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Vangölü EDAŞ'ın Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerine hizmet verdiğini kaydederek, şirket olarak daha iyi kalitede hizmet verebilmek için her türlü yatırımı yapacaklarını ifade etti...

İlci Holding Muş'a okul inşa edecek!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Muş'u ziyaretinde gündeme gelen kız meslek lisesi talebi, İlci Holding tarafından karşılandı...

Akfen Holding Kavakçalı HES Projesi enerji üretimine başladı!

Akfen Holding Muğla'daki Kavakçalı HES Projesi enerji üretimine geçti...

ilci holding muş kız lises Haberi

ilci holding muş kız lises

    İlci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin İlci, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 18-19 Nisan'daki Muş ziyareti sırasında, Vali Ali Çınar'ın kentte kız meslek lisesine ihtiyaç olduğunu ifade ettiğini anımsattı. 

     Kız çocuklarının eğitimine büyük önem veren şirketlerinin, bu kapsamda, gerek kente gerekse bölge insanına katkı sağlaması açısından ihtiyaç duyulan liseyi yapma görevi üstlendiğine işaret eden İlci, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ilimizi ziyareti esnasında kendilerinin himayesinde protokol imzaladık. Eski Fidanlık'ta yer tahsisi yapıldı. Hemen inşaatına başlanacak olan 20 derslikli kız meslek lisesini 2014 eğitim öğretim yılına İnşallah yetiştireceğiz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

     Muş ekonomisine katkı sağlayacak projeleri de araştırmaya başladıklarını bildiren İlci, bu tür yatırımları da vatandaşların hizmetine sunmak için ellerinden gelen gayreti...