07 / 05 / 2024

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem

Müşterilerine kurumsal iletişim stratejilerine ve hedeflerine uygun, yayıncılık planlama, sosyal medya, basın iletişimi ve pazarlama hizmetleri sunacak iletişim tasarımı ajansı “Dijital Kalem” faaliyetlerine başladı

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 25 bin TL sermaye bedeli  ile Nazire Burçin Şimşek tarafından kuruldu.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Şimşek tarafından kuruldu.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gebze'ye Tasarım Vadisi kurulacak!

Resmi Gazete yayınlanan 2018-2020 Tasarım Stratejisi ve Eylem Planı’na göre Gebze'de Tasarım Vadisi kurulacak. Vadi kapsamında yapılar kurularak tasarımcıların ve sanayinin etkileşim içerisinde faaliyet göstermeleri sağlanacak.

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem Haberi

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem

Genç ve dinamik ekibiyle Dijital Kalem, sosyal medya iletişimi ve yönetimi, e-dergi ve e-bültenler, kurumsal dergiler, basın bültenleri ve toplantıları, radyo ve internet reklamları, medya eğitimi, yöneticiler için iletişimde Türkçenin etkin kullanımı eğitimi ve kamuoyu araştırması danışmanlığı alanlarında hizmet verecek.

Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunmayı, hedefe yönelik somut iletişimin hayat bulduğu tüm alanlarda hizmet vermeyi ve etkin iletişim çözümleri geliştirmeyi hedefleyen ajans, faaliyetlerini İstanbul’daki ofisinden yönetecek. Uluslararası ve yerli müşteri portföyüne dünyadaki iletişim standartlarına paralel olarak hizmet sunacak Dijital Kalem, iletişim ve yayıncılık alanında uzun yıllardır görev yapan Özkan Özbey ve deneyimli ekibiyle hizmet çıtasını yükseltmeyi hedefleyecek.

Ajans, sosyal medya alanında mecra analizi, hesapların açılması ve yönetimi, detaylı iletişim takvimi, içerik çalışmaları, proje üretimi, kriz yönetimi, seeding, monitoring...