02 / 05 / 2024

Ilgaz Tüneli projesinde son durum

Ilgaz Tüneli projesinde son durum

Ilgaz Dağı'ndaki iki tünelin inşaatı hızla devam ediyor. Giriş ve çıkışları 'köpekbalığı ağzı' şeklinde projelendirilen, sağ lüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğundaki tünelin bağlantı yolları tamamlandı.

Ilgaz Tüneli'nin yüzde 73'ü tamamlandı!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Konya Hadimi Tüneli'nde 5 bin metreye yaklaşıldı!

Konya Ovası Projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve Afşar Barajı'nda depolanan suları Bağbaşı Barajına aktaracak 18 bin 136 metre uzunluğundaki Hadimi Tüneli projesinde  5 bin metreye yaklaşıldı...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli yakında başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi...

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Avrasya Tüneli'nin inşasında can kaybı yaşanmadı!

Avrasya Tüneli projesinde çalışanlara 72 bin saatin üzerinde İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Eğitimi verildiği belirtilirken, iş güvenliği kurallarının eksiksiz olarak uygulandığı Proje'de can kaybı yaşanan kazalar meydana gelmedi.

Avrasya Tüneli projesinde son 5 gün!

İstanbul trafiğinin yeni kurtarıcısı 'Avrasya Tüneli' projesi, beş gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından hizmete sokulacak. 21 Aralık itibarıyla trafiğin akmaya başlayacağı tarihi projede, ilk 11 gün boyunca geçişler 'özel ücret'le yapılacak.

Ilgaz Tüneli projesinde son durum Haberi

Ilgaz Tüneli projesinde son durum

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz, Belediye Başkam İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Hüseyin Demirbaş, Ilgaz Kaymakam Vekili Erkan Savar ve İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş ile birlikte İlgaz Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu. 


İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan İlgaz Dağı'ndaki iki tünelin inşaatı hızla devam ediyor. Giriş ve çıkışları 'köpekbalığı ağzı' şeklinde projelendirilen, 9 Kasım 2012'de temeli atılan tünelin sağ lüpü 5 bin 300 metre, sol tüpü ise 5 bin 370 metre uzunluğundaki tünelin bağlantı yolları tamamlandı. 


Vah Vahdettin Özcan ve beraberindekiler tünel inşaatı şantiyesinde Karayolları 15. Bölge Müdürü Sami Uyar ve yüklenici firma Cengiz İnşaat yetkilileri tarafından karşılandı. 


Şantiyede Karayollan 15. Bölge Müdürü sunum yaptı. Sunumda: "Karayolları 15. Bölge Müdürlüğümüz İç Anadolu Bölgesinde yer...