05 / 05 / 2024

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak.

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı!

Ankara ile Kastamonu arasındaki seyahat süresini 1.5 saate düşürecek, Başkentilerin Karadeniz kıyıların ulaşmasını kolaylaştıracak olan Ilgaz Tüneli'nin yapımında sona gelindi.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

CarrefourSA’da Solo kağıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim!

CarrefourSA’da indirim fırtınası bugün son buluyor. Buna göre, Solo kâğıt havluya yüzde 40, Alo Platinium’a yüzde 25 ve Ariel Oxi’ye de yüzde 20 indirim geldi. İşte CarrefourSA 15 Kasım 2023 fiyat listesi...

Deprem bölgesine dev ödenek! Bütçenin yüzde 14,4’ü deprem bölgesine!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, 2024 yılı bütçesinden afet konutlarının yapım giderlerinde kullanılmak üzere çok önemli bir ödenek tahsis edildiğini söyledi. Kurt, "Deprem bölgemize tahsis edilen ödenek, bütçemizin yüzde 14,4'üne denk düşmektedir” şeklinde konuştu.

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

İstanbullulara kötü haber: Yüzde 57 zam 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda talep ettiği yüzde 57'lik zam teklifi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcileri tarafından reddedildi. Dikkatler, yapılacak olan olağanüstü toplantıya döndü. İşte detaylar...

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Ünlü ekonomistten enflasyon tahmini: TÜİK yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacak!

Ekonomim yazarı Alaattin Aktaş 5 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamı ile ilgili tahminde bulunarak TÜİK’in yüzde 4.95’in üzerinde bir oran açıklamayacağını belirtti.

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

TÜİK İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı! Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İşgücü Girdi Endeksleri'nin birinci çeyreğini kapsayan verileri açıkladı. Buna göre Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı.

Bu kış çok ısınacaksınız! Carrefour'dan Minisan ısıtıcalara yüzde 38 indirim! 26 Aralık fiyat listesi

Tam da kış mevsimine uygun Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı için Carrefour sepette CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 38'lik indirim imkanı sunuyor. Peki Minisan DP-1200Q Elektrikli Quartz Isıtıcı fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Umudunu TOKİ'ye bağlayanlara kötü haber: Yüzde 90 zam bekleniyor

AK Parti hükümetinin “Yüzyılın projesi” olarak ifade ettiği sosyal konut projesinde, enflasyonla bağlantılı olarak konutlara 3 yılda yüzde 90 zam gelmesi bekleniyor.

Hepsiburada’da tefal marka ütülerde yüzde 30 indirim! Tükenmeden hemen alın! 17 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tefal marka ütüler Hepsiburada'da yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. 601 liradan başlayan ütü fırsatını kaçırmayın hemen alın! İşte 17 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı Haberi

Ilgaz Tüneli yüzde 73 tamamlandı

Sürücülerin korkulu rüyası olan Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek. 


Son 12 yılda 50 km’den 200 km’ye çıkan tünel projeleri daha da hız kazanacak. Devam eden 106 projenin tamamlanmasıyla tünel uzunluğu 466 km’ye ulaşacak. Bu kapsamda, yapımına 2012 yılında başlanan ve Ankara-Kastamonu arasındaki yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. 5 bin 370 ve 5 bin 391 metrelik 2 tüpten oluşan bağlantı yollarıyla toplam uzunluğu 26.7 kilometre olan projenin tamamı yüzde 73 oranında tamamlandı. 


Kastamonu'ya en büyük yatırım 

572 milyon TL’ye mal olması ve Nisan 2016’da açılması beklenen Ilgaz Tüneli ayrıca bir kalemde Kastamonu’ya yapılan en büyük yatırım olarak kayda geçecek. Ortalama seyahat süresinde yıllık 345 bin 655 saat, akaryakıt tüketiminde de 8...