20 / 05 / 2024

İlgi gören 3 müze bayram tatilinde de açık

İlgi gören 3 müze bayram tatilinde de açık

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı boyunca açık olacak. Müzeler Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.

Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidans fiyatına tropik ada!

Avustralya'da yer alan Victor Adasının fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Adanın fiyatı ile şu anda Bomonti'de Boğazı gören 3+1 rezidansın fiyatının aynı olduğu ortaya çıktı. 

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

Opel Mokka'ya tam 16 bin TL zam geldi! Yeni fiyatları gören inanamadı! 0 faiz kampanyalı Mokka 3 Mart 2023 fiyat listesi

Opel Mokka'ya tam 16 bin TL zam geldi! Yeni fiyatları gören inanamadı! Peki Opel Mokka'nın Mart 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte 0 faiz kampanyalı Mokka 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücüye soğuk duş! Son dakika rakamlarını gören inanamadı! Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi!

Milyonlarca sürücüye soğuk duş... Akaryakıt fiyatlarındaki bu son dakika rakamlarını gören inanamadı... Shell, Opet, Total 3 Aralık 2022 fiyat listesi...

Dolar/TL bir günde 3 milyar doları yuttu!

Türk Lirası döviz karşısında tarihi değer kaybı yaşamaya devam ederken 18.400’ü gören doları frenlemek için 3 milyar dolara yakın bir dolar satışı yapıldığı ve piyasaya müdahale edildiği iddia edildi. Mayıs 2002'den beri gördüğü en yüksek seviyesine çıkan dolar endeksi 112,071’i gördü.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Kastamonu'da selden zarar gören 10 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle hasar gören 10 katlı bina iş makinesinin yardımıyla yıkıldı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Depremde binaları hasar gören vatandaşlara konut kredisi müjdesi!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif Genel Kurul'da kabul edildi.

Depremde binaları hasar gören vatandaşlar dikkat!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda yer aldı. 

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif sunuldu.

İlgi gören 3 müze bayram tatilinde de açık Haberi

İlgi gören 3 müze bayram tatilinde de açık

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.   


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve Miniatürk, sadece tarihi özellikler taşıyan birer müze olarak değil, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan kültürel mekanlar olarak da yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. 


İstanbul'da düzenlenen gezi programlarının da ayrılmaz birer parçası durumunda olan müzeler, Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçirecekler için kapılarını açık tutacak. Müzelere girişte 7 yaşından küçüklerden ücret alınmayacak. 



Yeni...