07 / 05 / 2024

ılgın toki 2. etap nerede inşa ediliyor

ılgın toki 2. etap nerede inşa ediliyor

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Aynı ürünün ikincisi 50 indirimle satılacak! Sepet dolduracak çılgın kampanya başladı!

Migros çılgın kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarılacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

ŞOK Market çılgın indirimi duyurdu! 1.000 ürünün fiyatı dip yaptı! Ayçiçek yağı, çay, şeker! 2 Ocak 2023 fiyat listesi

ŞOK Market çılgın indirimi duyurdu! 1.000 ürünün fiyatı dip yaptı! Ayçiçek yağı, çay, toz şeker! İşte fiyatı sabitlenen 1000 ürünün 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Analistlerden çılgın altın yorumu: 2 günde her şey değişecek, yatırımcılar bakmadan geçmeyin

Analistlerden altınla ilgili çılgın bir yorum geldi. ABD'den açıklanacak enflasyon ve Merkez Bankası'nın faiz kararının altında çok şeyi değiştireceğini belirten analistler, altının kısa sürede beklenen seviyeye çıkmaması durumunda düşüş eğilimi göstereceğini savunuyor.

Diyarbakır'ın 'çılgın projesi' tamamlanıyor!

Diyarbakır'ın çılgın projesi olarak bilinen Silvan Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Projenin 305 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Çılgın Sedat: Oğlum için evimi, yazlığımı sattım!

Çılgın Sedat, serebral palsi hastası oğlunun rahatsızlığından dolayı yaşadığı zorlukları anlattı. Oyuncu ve şarkıcı, ''Her şeyim gitti. Evimi sattım, arabamı sattım, yazlığımı sattım. Mal olarak her şeyi satarım ama onurumu satmam'' diye konuştu.

Mansur Yavaş: Çılgın değil, akıllı projeler yapacağım!

AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile polemiğe girmek istemediğini söyleyen Mansur Yavaş, Ankara için “çılgın" değil “akıllı" projeler üreteceğini söyledi.

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Kanal İstanbul güzergahını TOKİ dönüştürecek!

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin güzergahındaki kentsel dönüşüm için TOKİ devrede olacak. ÇED süreci başlayan projenin ÇED süreci yıl ortasında tamamlanacak...

Ahes Misal İstanbul'da aidatların metrekaresi 2 TL!

Ahes Misal İstanbul projesi Alper Aksoy Mimarlık imzası ve Süleyman Ekşi İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede aidatların metrekaresi 2 TL olarak belirlendi.

Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için çalışmalar başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın-Denizli 2. hat demiryolu projesi için düğmeye basıldı.

ılgın toki 2. etap nerede inşa ediliyor Haberi

ılgın toki 2. etap nerede inşa ediliyor


Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.


İnşaat alanı ziyaret eden Ilgın belediye Başkanı Halil İbrahim Oral Ak Parti ilçe Başkanı Ali Erten, Parti yöneticileri şantiyeye girmeden önce Baretleri taktılar sonra çizmeleri giydiler Şantiye alanını gezdiler yetkilerden bilgi aldılar. Belediye Başkanı Ilgın eski mahallesi olan Behlül bey mahallesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi biz bazlı bir ilçede ilk yapılan bir projesidir 2yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek dedi. 22 Ağustos 2014 başladıklarını belirten Proje sorumlusu Mehmet Cihat Tapu Zemin iyileştirme çalışmaların yüzde 70 tamamlandıklarını K5 tipi ilk bloğa başladıklarını belirtti. 

Kış şartlarından etkilenmeden çalışmaları son hızla...