02 / 05 / 2024

İlhami Söker

İlhami Söker

1972 yılında İlhami Söker, Haliç'in akan lağımlar ve çöplerle her gün biraz daha dolduğunu söylemiş. Bozmacı İlhami, bu gidişle 20 yıl sonra karşıdan karşıya yürüyerek geçilir demiş.

Koronavirüs emlak sektörünü etkiledi mi? 

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, koronavirüsün emlak sektörünü etkilediğini söyledi. Küçüker, "Mayıs ayını belki sıkıntılı geçireceğiz ama ondan sonraki süreç Alanya’yı çok iyi bir sezon bekliyor" dedi... 

Burdur'da yeni devlet hastanesinin ihale süreci mecliste!

Burdur'da yapılacak olan yeni devlet hastanesinin ihale süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sağlam temel üzerine kurulmayan yüksek binalar çöker!

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, "Sağlam temel üzerine kurulmayan yüksek binalar çöker.Ekonominin temelinin sağlam olması için büyümenin adil rekabete ve üretime dayalı olması gerekir'' dedi. 

Gaziantep Kemal Köker Viyadük Köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, artık şehrin trafik yükünü kaldıramayan ve eskiyen Kemal Köker Viyadük Köprüsünü yıkıyor.

Kemal Köker viyadük köprüsü yıkılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik yükünü kaldıramayan Kemal Köker viyadük köprüsünü yıkma kararı aldı.

Mustafa Küçüker'den emlak dolandırıcılığı uyarısı!

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker, emlak alım satımında dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Küçüker, ''Vatandaşımızı uyarmakta fayda var" dedi.

Gaziantep Kemal Köker Köprüsü'nün altındaki binalar yıkıldı!

Gaziantep 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı içindeki Kemal Köker Köprüsü'nün akıbeti merak konusu oldu. Köprünün altındaki dernek binalarının yıkımı gerçekleşti.

Gebze'de imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze'de imar istişare toplantısı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Otopark Yönetmeliği ve Plan notları değerlendirme ve istişare toplantısında mimar ve mühendis odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Gebze Belediye Meclisi Ocak toplantısı 3 Ocak'ta!

GEBZE Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı 3 Ocak Salı günü saat 16.00'da yapılacak. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yöneteceği 2017'nin ilk meclis toplantısında gündemde görüşülerek karara bağlanacak maddeler şu şekilde...

Körfez yatırımcısının İstanbul’a ilgisi sürecek!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu, sektörün büyük değişimlere gebe olduğunu gözler önüne seriyor. Omurga Portföy Yatırım Direktörü İlhami Akkum, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların İstanbul’a ilgisinin sürmesini beklediklerini ifade etti.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Gebze Belediye Meclisi yılın son toplantısını yaptı!

Gebze Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı Başkan Köşker yönetiminde yapıldı. 2016 yılının son meclisinde Başkan Köşker’in İçişleri Bakanlığı tarafından danışman olarak görevlendirildiği Diyarbakır’ın Silvan ilçesinin kardeş belediye olması oy birliğiyle kabul edildi.

İlhami Söker Haberi

İlhami Söker

Köprüye lüzum yok, zaten 20 yıl sonra yürüyerek geçeriz...


Batık Gemi Uzmanı İlhami Söker, Haliç'in akan lağımlar ve çöplerle her gün biraz daha dolduğunu söylemiş, <<Köprü yapmak için zahmete girmesinler. En az 20 yıl sonra karşıdan karşıya yürüyerek geçilir bu gidişle...>> demiştir. İlhami Söker Haliç'te çıkartılmaya değer büyük bir batık gemi bulunamdığını ileri sürmüş. Marmara gemisinin ise çıkartılamayacağını, ancak sökülmek suretiyle havuzun temizlenebileceğini bu arada, kıyıların sun'i olarak dolması nedeniyle özellikle Balat taraflarında deniz trafiğinin gittikçe güçleştiğini bildirmiştir.


Milliyet Gazetesi 11 Eylül 1972



Abdullah Kutalmış...