05 / 05 / 2024

İlhan Aykaç

İlhan Aykaç

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlhan Aykaç ve Yağmur Alpay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Aykaç Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 31 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, İbrahim Aykaç ve İlhan Aykaç ortaklığıyla kuruldu...

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

TMSF Ayka Mimarlık'ın Kars'taki binasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Ayka Mimarlık'ın Kars'taki arsa ve binasını 8 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Aykaç Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Aykaç imzasıyla kuruldu.

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlhan Aykaç ve Yağmur Alpay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

İlhan Aykaç Haberi

İlhan Aykaç

Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İlhan Aykaç ve Yağmur Alpay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu. 


Megarch İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...