05 / 05 / 2024

İlhan Bulut buluthan inşaat

İlhan Bulut buluthan inşaat

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İlhan Bulut tarafından kuruldu.

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İlhan Bulut tarafından kuruldu.

İlhan Bulut kimdir?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bulut oldu!

Buluthan İnşat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir. Buluthan inşaat ve Oftaş Yapı bu yıl 2000 konutun temelini atacak.

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Ardahan Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi” projesi yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. İdris Güllüce, projenin pilot kentlerinin Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk katıldı

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat'tan bahar kampanyası!

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo dairelere sahip olmak mümkün.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

İlhan Bulut buluthan inşaat Haberi

İlhan Bulut buluthan inşaat

İlhan Bulut kimdir?

İlhan Bulut Trabzon Of ilçesinin en köklü ailelerinden Merhum Behram Ağanın torunudur. İlhan Bulut, kamu yönetimi bölümü mezunu.


Uluslararası ilişkiler bölümünde yüksek lisans yapan Bulut, 5 yabancı dil biliyor.


Buluthan İnşaat A.Ş ve OFTAŞ YAPI A.Ş 2015 aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir.


Buluthan inşaat A.Ş ve Oftaş Yapı A.Ş  bu yıl 2000 konutun temelini atacak, ayrıca kentsel dönüşüm olarak 1000 konut hayata geçirmeyi planlıyor.


Bakırköy, Basınexpers Güneşli, Bahçeşehir  ve Kadıköy bölgesinde önceden satın aldıkları arsalar üzerinde proje çalışmaları yoğun bir şekilde  devam ediyor. 


Halen Bostancı'da 260 dairelik site, Bağdat caddesi Erenköy mevkiinde her biri 70 daireden oluşan toplamda 140 daireli iki blok inşaatı devam etmektedir.


Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim...