05 / 05 / 2024

İlhan Erdal 15 temmuz

İlhan Erdal 15 temmuz

MÜSİAD Ankara Başkanı ve DEİK Türkiye – Endonezya İş Konseyi Başkanı İlhan Erdal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Baharla beraber konut piyasası hareketlenecek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, bahar aylarında konut sektöründe hareketlilik yaşanacağını söyledi. Erdal “Bu dönemde konut satışlarında artış olacağını düşünüyorum” dedi.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

İlhan Erdal'dan inşaat sektöründe yerli ürün vurgusu! 

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal; konut sektöründe millileşme ve yerli üretim olgusuna dikkat çekti...

Yeni ekonomi programı iş dünyası için motivasyon oldu!

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, piyasaların merakla beklediği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Yeni Ekonomi Programı’na ilişkin açıklama yaptı. 

Konut almanın tam vakti!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdiklerini belirtti. 

İnşaat sektöründe sabit kur sabit fiyat politikası işlemeli!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası bazı değerlendirmeler yaptı. İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük güç olduğunu belirten Erdal “Bütün yatırımcıları sabit kur sabit fiyat politikasını benimsemeye davet ediyorum” diy

İlhan Erdal: Birlik olmak dönüşümü kolaylaştıracak!

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yeni ekonomi modeline ilişkin açıklamalarını değerlendirdi. Yeni ekonomi modelini memnuniyetle karşıladıklarını ve desteklediklerini açıkladı.

Gayrimenkul alırken bunlara dikkat!

Konut alacak vatandaşları uyaran Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, vatandaşlar için önemli tüyolar verdi...

Konutta KDV fırsatı için son gün 31 Ekim!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, 31 Ekim tarihinin konut almak isteyenler için büyük fırsat olduğunu söyledi.

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

İlhan Erdal'dan 15 Temmuz açıklaması!

MÜSİAD Ankara Başkanı ve DEİK Türkiye – Endonezya İş Konseyi Başkanı İlhan Erdal, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut almak için en uygun dönem!

Tona Yapı ve Safa İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal gerçekleşen seçim sonrası inşaat sektörüne dair açıklamalarda bulundu. Erdal “Yatırım yapmak için en doğru zaman” dedi. 

İlhan Erdal 15 temmuz Haberi

İlhan Erdal 15 temmuz

MÜSİAD Ankara Başkanı ve DEİK Türkiye – Endonezya İş Konseyi Başkanı İlhan Erdal, 15 Temmuz FETÖ Hain Darbe Girişimi’nin 2. yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’yle ilgili açıklama yayınladı.

15 Temmuz’un karanlığa mahkum edilmek ve teslim alınmak istenen bir milletin aydınlığa uzanan destansı mücadelesinin adı olduğunu söyleyen Erdal, ‘’15 Temmuz’da necip milletimiz; birliği, cesareti ve kahramanca tavrıyla işgalci darbecilere ‘dur’ demiş ve tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir’’ diye konuştu.

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi’nden sonra geçen 2 yılın ardından milletin istikbali, istiklali ve istikrarı adına gösterdiği kararlılığı devam ettirdiğini belirten Erdal, “Bu süreç ekonomimiz için de büyük bir sınav olmuştur. Hain Darbe Girişimi’nin en az kayıpla atlatılması ekonomimizin güçlü ve dinamik potansiyeli ile direncini göstermiştir. Özel sektörün ve...