21 / 05 / 2024

İlhan irem

İlhan irem

Eski dönemlerde oldukça popüler olan plaklar yeniden gündemde. Peki plak fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Hasköy Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hasköy Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Murat Arer Yönetim Kurulu Başkanlığı, Güven İlhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı Kocaeli'nde başladı!

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, katılımcılara İzmit Körfezi'ndeki temizlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Arslantaş, Fırat Çuhacı, Ömer Faruk Bedel, Samet Bedel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Site yönetimi ciddi bir iştir, uzmanlık gerektirir!

İlhan Kartal"Kat mülkiyeti kanununda daha çok yer bulması gereken Toplu Yapı Yöneticiliği uzman kişilerce yapılması zorunluluğu konusunda çalışmalarımız ve çabamız devam ediyor " şeklinde konuştu.

Tugra Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tugra Yapı Anonim Şirketi, Esman Kayhan Demir, Süleyman İlhan Demir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Maltepe, Ofisim İstanbul İş Merkezi, B Blok'ta kuruldu.

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Alanoğlu İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Anonim Şirketi, İlhan Alan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım 2014 tarihinde Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

İlhan irem Haberi

İlhan irem

Günümüzde müzik dinlenmeleri daha çok dijital platformlar üzerinden ilerliyor. Spotify, Youtube müzik gibi platformlara üye olunarak belli bir aylık ücret karşılığında dilediğiniz şarkıya erişebiliyorsunuz. Eskiden ise müziğe ulaşmak bu kadar kolay değildi. Dijtal platformlardan önce CDler, daha önce kasetler, çok daha önce plaklar vardı.

Günümüzde nostaljik plaklar yeniden popüler oldu. İnternette de satışa çıkan plaklara ilgi oldukça yoğun. Hatta bu plakları sadece müzik dinlemek için değil, farklı alanlarda da kullananlar var.. Örneğin eski plaklardan çantalar yapılıyor. Peki bu plakların günümüzde değerleri ne kadar? Müzik dinlemek için Neşet Ertaş, Barış Manço, Zeki Müren, Müzeyyen Senar gibi usta sanatçıların plaklarını almak isteyenler kaç TL ödeyecek?

İşte Trendyol'da satılan plaklar ve fiyatları

Neşet Ertaş-Zahidem
Fiyatı: 177 Türk Lirası

Sezen Aksu - Gülümse
Fiyatı: 207,39 Türk Lirası

Orhan...