05 / 05 / 2024

İlhan Kartal Boğaziçi Yönetim A.Ş.

İlhan Kartal Boğaziçi Yönetim A.Ş.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan Boğaziçi Yönetim A.Ş’nin Genel Müdürü’dür. İlhan Kartal, Boğaziçi Yönetim A.Ş.’den önce İstanbul Halk Ekmek A.Ş. ve BİMTAŞ’ta görev yaptı. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan Kartal kimdir? İşte

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çeçenistan Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Atalar Meydan Şubesi bugün Kartal’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi Yapı, GD Danışmanlık ile anlaştı!

Boğaziçi Yapı, Kozyatağı ve Kartal’da inşa edilen projelerinin satışları için, GD Danışmanlık ile anlaşma yaptı.

Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal'ı ziyaret etti!

Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartalı makamında ziyaret etti.Balkan Savaşlarının 100 Üncü Yılı Ve Güç Sempozyumu Bildirgesini ne takdim ederek birlikte hatıra fotoğraf, çektirdi.

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı!

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve de Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Düzenlenen Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi.

Boğaziçi Yönetim A.Ş'den Van sporuna anlamlı destek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal, VAN EDREMİT TOKİ spor kulübüne ihtiyacî olan toplam 350 parçadan oluşan ürünleri yönetici ve futbolcuların katıldığı tòrenle teslim etti.

Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı makamında ziyaret etti!

Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ‘ı Makamında Ziyaret Etti.

Boğaziçi Yönetim Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti!

Her sene yeni yılın ilk haftasında gerçekleşen Boğaziçi Yönetim A. Ş Genel Müdürlük çalışanlarının bir araya geldiği Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti. Toplantıda Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal konuşma yaptı...

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı!

Yönetim Hizmeti Danışmanlığı ve Müşavirliği Şirketi olarak 1997 yılından beri Türkiye’de kurulan ilk profesyonel site yönetim hizmetleri veren şirketi olan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'dan yeni yıl mesajı...

Muhafazakâr demokrat öncüleri platformu Boğaziçi Yönetim'i ziyaret etti!

Muhafazakar demokrat öncüleri platformu Mustafa Akdeniz başkanlığında çoğunluğunu siyasal bilimler öğrencilerinin oluşturduğu 12 kişilik bir grupla Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı ziyaret etti...

İlhan Kartal Boğaziçi Yönetim A.Ş. Haberi

İlhan Kartal Boğaziçi Yönetim A.Ş.


İlhan Kartal kimdir?


1962 Yılında Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesinde dünyaya gelen İlhan Aydın Kartal, 1988 yılında Anadolu Üniversitesi İş İdaresi bölümünden mezun oldu .2003 yılında “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir” unvanını alan Kartal, 2005 2006 yılları arasında Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yöneticilik ve Liderlik üzerine Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası olan İlhan Aydın Kartal İngilizce bilmektedir.


Meslek hayatına 1988 yılında muhasebe ve denetim uzmanı olarak başladı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İstanbul Halk Ekmek A.Ş de Muhasebe şefi olarak göreve başlayan İlhan Kartal daha sonra bugünkü adıyla BİMTAŞ ta Mali ve İdari İşler Müdürlüğü görevini yürüttü.


Mali İdari İşler Müdürlüğü vazifesini yaptığı kurumun halen genel müdürlüğünü yapmaktadır.


İlhan Aydın Kartal, 01 Ekim 1999 tarihinden itibaren görev yaptığı kurumda eski adıyla...