22 / 05 / 2024

ilhan malkoç

ilhan malkoç

Eski milli basketbolcu İlhan Malkoç 11 Temmuz 2014 günü vefat etti. Cenazesi 12 Temmuz Cumartesi günü Levent Camii'nden öğle namazını müteakip Kocatepe Ümraniye Mezarlığı'nda defnedilecek.

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Eski Habipler ve Malkoçoğlu Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi, 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan ile Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Hazırlanan 1/5000 NİP Ve 1/1000 UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mog Petrol Gaz Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile F.E. Fatooohı Malko tarafından kuruldu.

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş İnşaat Ve Yapı Mimarlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Malkoç, Bektaş Şimşek ve Mete Orkun Şimşek ortaklığında kuruldu.

Hassas ilaçlarda tehlike çanları çalıyor

İlaç bulunamama oranlarının artmasından endişe ettiklerini ifade eden İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Genel Sekreteri Savaş Malkoç, "Düşük fiyatlı ilaçlarda üretimin sürdürülebilmesi giderek zorlaşıyor, hatta imkânsız hale geliyor" diye konuştu.

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İlhan Bulut tarafından kuruldu.

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Plan Proje İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan İlhan tarafından kuruldu.

Samko Group Turizm Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Samko Group Turizm Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samır Sabah Ism Ismaıl ve Mılad Malko Noh Noh ortaklığında kuruldu.

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  2 milyon 160  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Malkoç tarafından kuruldu.

Nebevi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nebevi İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  400 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Malkoç tarafından kuruldu.

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

ilhan malkoç Haberi

ilhan malkoç

1972-73 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan TED Ankara Kolejliler Basketbol Takımı kadrosunda da yer alan ve milli formayı 5 kez terleten Mimar  İlhan Malkoç 11 Temmuz 2014 günü hayatını kaybetti. Cenazesi 12.07.2014 Cumartesi günü Levent Camii’nden öğle namazını müteakip Kocatepe Ümraniye Mezarlığı’nda...