02 / 05 / 2024

İlhan Şengüler

İlhan Şengüler

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eng Steel Çelik Konstrüksiyon İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Fırat Can ve Hakan Gülhan ortaklığında kuruldu.

Ali İlhan Ak, Kuyumcukent İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı Görevine 14 Mayıs 2019 tarihinde Ali İlhan Ak atandı...

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağış Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bağış ve Gürbüz Bağış ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Küçükçekmece' de kuruldu.

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nasip Gayrimenkul Danışmanlığı Pazarlama ve İnşaat Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

İnşaat mühendisliği, geleceğin popüler mesleklerinden!

Önümüzdeki yıllarda bazı meslekler, oldukça popüler hle gelecek. Bu mesleklerin ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, bu satırları sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz

TOKİ Adana Sarıçam Kürkçüler'de 86 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Adana-Sarıçam-Kürkçüler Tarımköy Projesi kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Köylüler, 2 bin 700 yıllık yazıtı oturma taşı yapmış!

çanakkale'nin Biga ilçesinin Kocagür köyündeki Parion Antik Kenti kazılarında, kırık bir mermer blok üzerinde 3 satır Frigce yazıta rastlandı.  Yazıtın köylüler tarafından yıllar önce kazı alanından alınıp buraya taşındığı öğrenildi

Turizme yatırım yapan ünlüler ve otelleri!

0 kadar zenginler ki, tatilde değişik otellerde kalmak yerine kendi otellerini satın aldılar. Turizme yatırım yapan ünlü sanatçılar dünyanın her köşesinden otel satın alıyor. İşte ünlüler ve otelleri...

İlhan Şengüler Haberi

İlhan Şengüler
A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve...