12 / 05 / 2024

İlhani Karakuş

İlhani Karakuş

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlhani Karakuş tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Otomobil almayı düşünenler dikkat! 2023'ü beklerseniz 106 bin lira avantaj sağlarsınız!

Otomobilin yatırım aracı haline gelmesiyle KOBİ'ler başta olmak üzere şirketlerin otomobil alımları arttı. SMM Serdar Karakuş, otomobil satın almayı düşünenlere önemli bir uyarıda bulunda. Otomobil alımını 2022 sonunda değil de 2023 yılında yaparsanız avantaj sağlayacaksınız. İşte sebebi...

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaz Ali Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Karakuş tarafından kuruldu.

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gese Grup Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Ali Karslı, Cem Karakuş ve Ödül Kılıçoğlu ortaklığında kuruldu.

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de Bülent Karakuş tarafından kuruldu.

Caka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Muhammed Yasin Karakuş ve Mustafa Bilal Çakır ortaklığında kuruldu.

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Greenx Altyapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Greenx Altyapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Gürkan Karakuş tarafından kuruldu.

Atlasport Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlasport Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakuş ve Ufuk Karakuş ortaklığında kuruldu.

Hitexper Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hitexper Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karakuş tarafından kuruldu.

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Karakuş Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karakuş tarafından kuruldu.

İlhani Karakuş Haberi

İlhani Karakuş

Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, İlhani Karakuş tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.   


Karakuş İzolasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin  amaç ve konusu başlıca şunlardır; 1) Her nevi yapı malzemelerinin alım ve satımı, her nevi yapı malzemeleri imalatında kullanılan ham ve yardımcı maddeler ile makina ve yedek parçalarının alımı ve satımı, plastik, pleks iglas ve kauçuktan mamul maddelerin alımı ve satımı, her nevi dekorasyon malzeme ve eşyasının alımı ve satımı, her nevi boya, vernik, plastik ve kimyevi maddelerin alım ve satımı, nalburiye ve hırdavat malzemelerinin alımı ve satımı, her nevi elektrik malzemesi ve elektrikli cihazların alımı ve satımı, 2) Her türlü emlak, gayrimenkul...