29 / 04 / 2024

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

Ömer Karakuş kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş Bankası’nda hangi pozisyonlarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili tüm merak edilenler...



Ömer Karakuş, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden başarı ile mezun oldu. 1989 senesinde T. İş Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı pozisyonunda göreve başlayan Ömer Karakuş, 1998 senesinde Muhasebe Müdürlüğü Bölümü’nde Müdür Yardımcılığı görevine layık görüldü.

HANGİ ALANLARDA GÖREV YÜRÜTTÜ?

Yine aynı müdürlükte Birim Müdürü olarak da görev alan Ömer Karakuş, 2005 senesinde Muhasebe Müdürlüğü’ne Müdür, 2007 senesinde Yenişehir /  Ankara  Şubesi’ne Müdür ve daha sonra ise 2008 senesinde İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürlüğü’ne Müdür pozisyonunda çalışmalarına devam etti.

Ömer Karakuş hangi şirketlerde çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor?

NE ZAMAN BAŞKAN OLDU?

Ömer Karakuş, 15 Ocak 2016 tarihinde ise Teftiş Kurulu Başkanlığı’na Başkan olarak atandı. 27 Nisan 2017 tarihinde Türkiye İş Bankası A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcılığına layık görülen Ömer Karakuş, 2005 - 2006 seneleri arasında Nemtaş Nemrut Liman İşletmeleri A.Ş.’de, görev aldı.

Peki, Ömer Karakuş, başka hangi alanlarda çalıştı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Ömer Karakuş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön