28 / 04 / 2024

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...



1956 yılında Ürdün’de dünyaya gelen Qafisheh, 1978 yılında Cidde-Suudi Arabistan King Abdulaziz Üniversitesi Muhasebe bölümünden mezun oldu.

ÇALIŞMA YAŞAMINA NEREDE BAŞLADI?

Haşmet Aslan, çalışma yaşamına Taj Sakmo Fransız şirketinin Suudi Arabistan’daki şubesinde muhasebeci pozisyonunda başladı. Haşmet Aslan, 1987-2005 seneleri arasında Cidde-Suudi Arabistan’da Dar Al Eiman şirketinde finans müdürlüğü yaptı.

 Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

HANGİ ŞİRKETLERDE YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU?

2000 yılından itibaren Sudan’da yatırımlarına başlayan Haşmet Aslan; 2000 yılında Hartum Yol ve Köprü Şirketi, 2010 yılında Sudanil Telekomünikasyon- Hartum, 2010 yılında Agrogate Holding – Hartum, ve yine 2010 yılında Ruwwad Gayrimenkul Geliştirme- Hartum şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi pozisyonda çalışmalar yaptı.

TÜRKİYE PAZARINA GİRİŞ YAPTI

Haşmet Aslan, Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarına Anda Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat San.Tic. A.Ş.’de 2006 yılında başladı. Türkiye’de pek çok konut, işyeri ve aynı zamanda, ticari binanın fizibilite ve yapımında görev aldı.

 Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

Anda Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat San. Tic. A.Ş. olarak pek çok prestijli inşaat projesinin tamamlanmasına katkıda bulunan Haşmet Aslan, 2014 yılında ise Ruwwad Gayrimenkul Geliştirme- Hartum- Sudan şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

TREND GYO’DA NE İŞ YAPIYOR?

Anadili Arapça olan ve ayrıca, İngilizce de bilen Haşmet Aslan, Trend GYO’da Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olarak çalışıyor.

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hanifi Çanakçı hangi üniversitede profesör olarak çalıştı? ASCE GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor?


Geri Dön