29 / 04 / 2024

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...



1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Dr. Tamer Metinsoy, 2001 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden (YTÜ) İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Tamer Metinsoy, 2004 yılında Boğaziçi Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Daha sonra ise, doktora eğitimi için 2005-2006 yıllarında ABD’deki West Virginia Üniversitesinde eğitimine devam eden Tamer Metinsoy, 2011 yılında Boğaziçi Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği doktorasını tamamladı.

 Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

HANGİ BAKANLIKTA ÇALIŞTI?

2002-2012 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Bakanlık İş Müfettişi pozisyonunda çalışan Dr. Tamer Metinsoy, 2012 yılında ise müfettişlikten ayrılarak Maltepe Üniversitesinde lisans dersleri vermeye başladı. Dr. Tamer Metinsoy, halen Yeditepe Üniversitesinde akademisyen olarak dersler veriyor.

 Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

KAÇ DİL BİLİYOR?

Pek çok sektörde ulusal ve uluslararası firmalarda danışmanlık hizmetleri veren Tamer Metinsoy, iyi düzeyde İspanyolca ve İngilizce bilmiyor.

ŞU AN NE İŞ YAPIYOR?

Evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Tamer Metinsoy, Koray GYO’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Ballıbaba kimdir? Nerede okudu? Kiler GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Hilal Savcı kimdir? Nerede genel müdür olarak çalıştı? Hangi şirkette yönetim kurulu başkan vekili oldu?


Geri Dön