01 / 05 / 2024

ılıca kentsel dönüşüm projesi

ılıca kentsel dönüşüm projesi

Ilıca'nın çehresiyle birlikte kaderini de değiştirecek dev kentsel dönüşüm projesinde sona doğru geliniyor.

Ilıca'da yeni bir kent inşa ediliyor!

Ilıca’da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 380 konut, 114 işyeri ve bir camii inşaat hızla yükseliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, “Ilıcamız kabuğunu kırıyor, özlenen ilçe hedefine koşuyor.” dedi.

TOKİ Başkanı Ilıca kentsel dönüşüm projesini inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye İlçesi’ne bağlı Ilıca’daki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmalarını yerinde inceleyerek proje tamamlandığında Ilıca’nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Aziziye Ilıca kentsel dönüşümle yeniden inşa ediliyor!

Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi üyeleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İzmir'de kentsel dönüşüm aksıyor iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılında kentsel dönüşümünü tamamlamak için anlaştığı 33 bin konut ve ofisin yalnızca 960 tanesini dönüştürdüğü iddiası konuşuluyor. Konuya dair detaylar haberimizde...

Kentsel dönüşüm kapsamında binalar nasıl yıkılmalı?

İzmir'de yaşanan depremin ardından yıkılan binalar ve kentsel dönüşüm uygulamalarıyla tekrar gündem olan asbest riski nasıl ortadan kaldırılır? Kentsel dönüşüm kapsamında binaların yıkımı nasıl yapılmalı? İşte ayrıntılar...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Melikgazi kentsel dönüşüm konutları sahiplerini buldu!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm konutlarının kura çekilişini gerçekleştirdi.

Abdül Batur'dan kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Konak'ta hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projelerine büyük önem veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kentsel dönüşüm için çalışmaların başladığını açıkladı.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

ılıca kentsel dönüşüm projesi Haberi

ılıca kentsel dönüşüm projesi

TOKİ ve Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca Mahallesi'nde inşa edilen 336 konuttan 111'i kurayla hak sahiplerine teslim edilirken, 99'u ise kura çekimiyle satışa çıkarıldı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 114 işyeri ve 25 dönümlük mesire alanı ile bir kültür merkezi projesinin ilerleyen günlerde tamamlanacak olması planlanıyor. 

DEĞİŞİMDE GERİ SAYIM BAŞLADI
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin çehresinin değişeceğinin ve cazibe merkezi haline gelmiş, yaşam alanlarıyla örnek bir yerleşim yeri oluşturulacağını söyledi. Ilıca'nın bir değişim ve dönüşüm süreci yaşadığının altını çizen Orhan, termal zenginliğiyle ön plana çıkan ilçede kaplıcaların çevresini de ilgilendiren kentsel dönüşüm projesiyle ilçenin cazibesinin daha da artacağını vurguladı. Orhan, "İlçede kent dokusuna uygun olarak inşa edilen yeni konutlar ve iş yerleri, Ilıca'nın çehresini değiştirecek....