29 / 04 / 2024

Ilıca projesi

Ilıca projesi

Kahramanmaraşlı iş adamı memleketine 5 yıldızlı otel ve tatil köyü kurmak için geldi. Hüseyin Uğur, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler.

Ilıca'nın çehresini değiştirecek dev projede ihale süreci başladı!

Erzurum Eski Mahalle İkinci Etap Kentsel Dönüşüm Projesı'nde ihale süreci başladı Ilıca'nın çehresi ile birlikte kaderini de değiştirecek proje, ilçede büyük heyecan yarattı Erzurum'da kentsel dönüşümün oncü olan Aziziye'de dev adımlar atılıyor...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede? Emlak Konut GYO Çamlıca fiyat listesi Eylül 2022 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1.230 adet konut ve 40 adet ticari alan yer alıyor. 

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi!

Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte ön talep toplanan Üsküdar Yüksekdağ Çamlıca projesiyle ilgili merak edilen detaylar...

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Yeşil konut projesi, felakete dönüştü! Bitkiler balkonları yuttu!

Çin'de yeşil konut projesi, beklenmeyen misafirlerin gelmesi sonucunda adeta kabusa döndü. Konut projesinde apartmanların balkonlarına ekilen bitkiler bakımsızlıktan kontrol edilemez duruma gelince evler adeta ormanı andırdı. 

TOKİ Erzurum Ilıca 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Ilıca 2019 projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları sona eriyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

TOKİ Erzurum Aziziye Ilıca 2. Etap başvuruları başlıyor!

Erzurum Aziziye Ilıca 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki 99 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Folkart Ilıca Çeşme teslimleri!

Villa projesi olarak hayata geçirilen Folkart Ilıca Çeşme'de Radisson Blu Resort&SPA Hotel'in arkasında hayata geçirildi. Folkart Ilıca Çeşme teslimleri ne zaman?

Ilıca projesi Haberi

Ilıca projesi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde ikamet eder iken, bundan 37 yıl önce ailesi ve yakınlarıyla birlikte Mersin'e yerleşen, Hüseyin Uğur, isimli işadamı, Pazarcık'taki yatırımlarını o zamanlar öldüm fiyatına satarak, Mersin'de Kahramanmaraş'tan giden arkadaşlarıyla eğitim kurumlan araba sektörü ve turizm yatırımları ile bir anda Mersin'de tanınıp Ticaret Sanayi Odası, MESİAD, gibi bir çok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan, Hüseyin Uğur kabuğuna sığmayarak, Ege'de turizm sektöründe tatil köyleri ve otel, motel işletmeciliğine yapıp, turizm sektöründeki Ege ve Akdeniz illerinden sonra, memleketi Kahramanmaraş'ın Ilıca Mahallesinde 5 yıldızlı otel, motel, tatil köyü kurmak için geldi.Kahramanmaraş'ta 40 yıllık dostu Maraş Medya Merkezi Başkanı Fatih Nalbantbaşı vesilesi ile Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler. 



Başkan Hanefi Mahçiçek'e yapacağı yatırımları bir bir...