12 / 05 / 2024

ılıcada lağım suları denize mi akıyor

ılıcada lağım suları denize mi akıyor

Son olarak ilçenin en gözde yerlerinden biri olan dev turizm tesislerinin bulunduğu Ilıca'da Altın Koy olarak bilinen bölgede rögardan taşıp denize akan lağım suları "pes" dedirtti.

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi Aykut Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TSKB Gayrimenkul Değerleme 15. kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Değerleme ve danışmanlık alanında gayrimenkul sektörünün referans noktası olmak hedefiyle faaliyet gösteren TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., 15’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağlaşım Yapı İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dinek tarafından kuruldu.

Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alhalfaya Sağlık Hizmetleri Mühendislik Ziraat Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hassan Abdalla Busatı ve Mohamed Alı Mohamed Khaır ortaklığında kuruldu.

OSB'lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arazisi iptal edilecek!

Üretim Reform Paketi'yle Organize Sanayi Bölgeleri'ne yeni düzenleme geldi. Bölgede yeri olduğu halde 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi iptal edilecek.

OSB’lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arsası iptal!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hazırladığı Üretim Reform Paketiyle OSB’lere yeni düzenleme geliyor. Buna göre, OSB’de yeri olup 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi OSB yönetimi tarafından iptal edilecek.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı kente ışık tutacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını ilçe belediye başkan ve yöneticileriyle paylaştı. 2030 yılı hedef alınarak hazırlanan plan, yarattığı yeşil kuşak alanları ve yüksek çevre duyarlılığı ile öne çıkıyor.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

2017 Yılı Yatırım Programı belli oldu!

Yatırım hedefleri doğrultusunda hazırlanan "2017 Yılı Yatırım Programı"nda proje tutarı 636 milyar lira, 2016 sonu kümülatif harcaması 251 milyar lira, 2017 ödeneği 80 milyar lira olan 3 bin 42 proje yer aldı.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı tekrar değerlendirilecek!

Kartal 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda yer alan değerler dikkate alınarak, tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na başvurulmasına karar verildi ve aynı gün bu başvuru yapıldı.

Başkentte 88 projenin toplu açılışı 8 Kasım'da!

Başkentte Yavuz Sultan Selim Bulvarı başta olmak üzere, 88 proje ve hizmet alanının toplu açılışı 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

ılıcada lağım suları denize mi akıyor Haberi

ılıcada lağım suları denize mi akıyor


Türkiye'nin gözde tatil beldelerinden Çeşme'de yaşanan sıkıntılar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak ilçenin en gözde yerlerinden biri olan dev turizm tesislerinin bulunduğu Ilıca'da Altın Koy olarak bilinen bölgede rögardan taşıp denize akan lağım suları "pes" dedirtti. Çevre sakinleri Çeşme Ilıca'da mavi bayraklı plajların bulunduğu bölgedeki bu manzaranın 6 aydır yaşandığını, ancak soruna bir türlü çözüm getirilemediğini ifade etti.


İZSU da beceremedi

İZSU'nun bölgeye gelip temizlik yaptığını ancak ardından pis suyun dönem dönem akmaya devam ettiğini ifade eden vatandaşlar, "Önce Çeşme Belediyesi'ne başvurduk. Ancak bir yanıt alamadık. Bu kez İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurduk. Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon rögarının taştığı bölgeye gelerek, inceleme yaptılar. Sorunun buradan kaynaklanmadığını söylediler, çevreye biraz temiz su sıkıp gittiler. Ancak soruna bir çözüm...