08 / 05 / 2024

İlim ve İrfan Medrese midyat açıldımı

İlim ve İrfan Medrese midyat açıldımı

Mardin'in Midyat ilçesinde yöreye özgü taş işçiliğiyle 3 katlı inşa edilen İlim ve İrfan Medresesi'nde 70 öğrenciye eğitim verilecek. İlim ve İrfan Medresesi'nin açılış töreni, Hafız Sait Kılıç'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Metal Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Anli, Akin Kılıç, Cesim Çağlar Yıldız ve İrfan Ekinci ortaklığında kuruldu.

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkan Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kalkan tarafından kuruldu.

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeymir Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Fidan ve İrfan Aktarli ortaklığında kuruldu.

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Min Grup Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Gül tarafından kuruldu.

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albero Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Gümüştekin ve İrfan Dündar ortaklığında kuruldu.

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Demir ve Mustafa Dalyan ortaklığında kuruldu.

O ilde akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak! İhalesi 24 Kasım'da!

Gaziantep İli İslahiye Belediyesi İsabel Enerji Hizmetleri İnşaat Taah. Tarım Harf. Nak. San. ve Tic. Lim. Şirketi Gaziantep Değirmencik'teki akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. 

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özer, İrfan Uluman ve Mithat Erat ortaklığında kuruldu.

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epa Mühendislik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Çetin ve Sevda Zübeyde Çetin ortaklığında kuruldu.

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de İrfan Dilek tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Mermertaş Lojistik İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mermertaş Lojistik İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla'da İrfan Mermertaş tarafından kuruldu.

İlim ve İrfan Medrese midyat açıldımı Haberi

İlim ve İrfan Medrese midyat açıldımı

Mardin'in Midyat ilçesinde, İlim ve İrfan Medresesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.


Midyat'a bağlı Çavuşlu beldesinde inşa edilen İlim ve İrfan Medresesi'nin açılış töreni, Hafız Sait Kılıç'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.


Törene katılan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, yaptığı konuşmada, bu tür hayırlı organizasyonların özelikle bugünlerde hayata geçmesinin ve çocuklara ev sahipliği yapmasının sevindirici olduğunu söyledi.


Bingöl, zor günlerden geçen ülkeyi ayağa kaldıracak olanların bu kurumlar ve buralarda yetişecek öğrenciler olduğunu belirterek şöyle konuştu:


"Kur'an üzerine bu kadar yüklenildiği, bizlerin Kur'an'dan uzaklaştırılması için elden gelen bütün gayretlerin gösterildiği bir dönemde Kur'an'ı göğe yükseltecek olan Rabbimizdir. Bunun vesilesi, siz değerli gençlersiniz. Size emanet edilen bu yükü, şerefi onurunuzla taşıyacağınızı biliyorum. Allah, yolunuzu açık etsin. Değerli hocalarımız, alimlerimiz, sevgili öğrencilerimiz, iyi ki varsınız."


İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, medreselerin...