13 / 05 / 2024

İlimtepe Konutlarında inceleme yapıldı

İlimtepe Konutlarında inceleme yapıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kocaeli Dilovası Konutları'nda inceleme!

AK Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Dilovası'nda TOKİ tarafından yapılan konutları inceledi, bölgedeki vatandaşlarla sohbet etti.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOKİ Bucak 3. Etap Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi Kentsel Yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu 3.etap TOKİ ve yeni yurt binalarında inceleme bulundu.

TOKİ Çeşme Konutları'nda inceleme!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere konutlarında incelemede bulundu.

İlimtepe Konutları inşaatında inceleme yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi. Başkan Sözlü, “Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar A.Ş. marifetiyle Sarıçam ilçemizde İlimtepe konutlarını yapıyoruz" dedi

Ankara Parkoran Konutları'nda 250 bin TL!

Ankara'da yapımı süren Parkoran Konutları'nda fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor

Ihlamur Konutları'nda 100 bin TL'ye 2+1!

Ihlamur Konutları'nda başlatılan indirim kampanyası 2 gün sonra sona erecek

Validesuyu Konutları'nda 1.086 TL taksitle!

Validesuyu Konutları'nda 120 ay vadede yüzde 1.02 faiz uygulanıyor

Ihlamur Konutları'nda 100 bin TL'ye 2+1! Son 5 gün!

Ihlamur Konutları'nda başlatılan indirim kampanyası 5 gün sonra sona erecek

Çerkezköy Kapaklı Toplu Konutları'nda 41 bin 500 TL!

Çerkezköy Kapaklı Toplu Konutları'nda evler 300 TL taksitle satılıyor

İlimtepe Konutlarında inceleme yapıldı Haberi

İlimtepe Konutlarında inceleme yapıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.  tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi. Başkan Sözlü, projenin Sarıçam'da tek seferde yapılan en büyük konut projesi olduğunu belirterek. "Adana Büyükşehir Belediyesi hem Adana'ya hem Sarıçam'a değer katıyor. İlimtepe hem Bilim ve Teknoloji Üniversitesine hem de Çukurova Üniversitesine yakınlığıyla ayrı bir çekicilik arz ediyor. Eminim ki yakın zamanda bu bölgelerde yurt inşaatları da yapılacak ve şehrin en önemli çekim merkezlerinden biri olacak. Sarıçam'ı, Adana'yı kıymetlendirmeye devam ediyoruz" dedi.  Başkan Hüseyin Sözlü, konut projeleriyle ilgili şunları söyledi: "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan belediyecilik hizmetlerimizle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışımızın gereğini yerine getiriyor ve bu yönde faaliyetler...