18 / 05 / 2024

ilk abonelik ücretleri ne kadar

ilk abonelik ücretleri ne kadar

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?

Spotify’a da zam geliyor: Abonelik ücretleri güncelleniyor! İşte yeni fiyatlar...

Dijital müzik servisi Spotify'ın abonelik ücretlerine zam geleceği ortaya çıktı. Peki ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...

Netflix’te o diziyi tam 118 milyon kişi izledi! 2023’te abonelik ücretleri zamlanacak mı?

Popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te son dönemde en çok izlenen dizi “Wednesday” olurken, diziyi tam 118 milyon 540 bin kişi izledi. Peki Netflix 2023 yılında abonelik ücretlerine zam yapacak mı?  Abonelik ücreti şimdi ne kadar? Netflix paketleri kaç TL?

Netflix abonelik ücretleri ne kadar? Wednesday nereden izlenir? 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Popüler bir dijital içerik platformu olan Netflix, içerik kütüphanesini yeni filmler ve dizilerle genişletmeyi sürdürüyor. Peki, Netlfix abonelik ücreti ne kadar? Netflix fiyatları ne kadar? İşte 18 Aralık 2022 Netflix fiyat listesi...

Disney Plus’tan flaş karar! Abonelik ücretlerine zam geliyor

Disney Plus abonelik ücretleri 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren zamlanacak. Yeni zamlı tarife, ilk olarak ABD'de geçerli olacak.

947 TL'lik oyun Playstation Plus’ta ücretsiz olacak! 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Kasım ayında PlayStation Plus'a gelen ücretsiz oyunlar arasında Nioh 2, Lego Harry Potter Collection ve Heavenly Bodies yer alıyor. Peki, PlayStation Plus abonelik ücretleri ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 Playstation Plus fiyat listesi...

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Emlak vergisi ücretleri 2017!

Emlak vergisi için ilk taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki, kimler ne kadar vergi ödeyecek? İşte emlak vergisi ücretleri 2017..

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

İlk abonelik ücretleri ne kadar?

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?

Kiracı abonelik ücretleri!

Mesken veya işyeri kiralamalarında kiracının yapması gereken işlemler arasında abonelikleri kendi adına almak da yer alıyor. Peki, kiracı aboneliği nasıl alır? Kiracı abonelik ücretleri 2015 ne kadar?

İlk su abonelik ücreti 2015!

Mesken ve işyeri gibi bağımsız bölümlerde su aboneliğinin başlatılması için ilgili şirkete gerekli belgeler ile müracaat edilmesi ve masrafların ödenmesi gerekiyor. Peki ilk su abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Hermes, Nişantaşı'ndaki ilk mağazasını açtı

Ünlü Fransız markası Hermes, Nişantaşı'ndaki ilk mağazasını önceki gün ünlü simaların da katıldığı bir davetle açtı

ilk abonelik ücretleri ne kadar Haberi

ilk abonelik ücretleri ne kadar

İlk abonelik ücretleri ne kadar?

İşyeri veya ev gibi bir taşınmaza taşınılması durumunda bazı aboneliklerin de alınması gerekli oluyor. Bu abonelikler için gerekli evraklar ile abonelik dağıtım şirketlerine müracaatta bulunuyor.


Ayrıca ilk abonelik ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Bu ücret her abonelik için farklı miktarlarda talep ediliyor. Peki, ilk abonelik ücretleri ne kadar?


İlk abonelik ücretleri 2015..


Su ilk abonelik ücreti..

Konutlarda su aboneliği ücreti:

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 166 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 377 TL


Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 166 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 377 TL


Yapım tarihi 26.07.2008'den sonra olan binalarda

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik...