29 / 04 / 2024

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat adres

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat adres

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdul Halik Salihoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

İlk Adım Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlk Adım Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Jamous, Mohamad Alaghbar, Zıad Taleb ve Abdulazız Alaghbar ortaklığında kuruldu.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

Adım İstanbul basın toplantısı 12 Kasım'da!

Adım İstanbul projesini tanıtmak amacıyla Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz basın sohbet toplantısı 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Adım İstanbul Kayaşehir ne zaman teslim?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje 16 bin 463 metrekare alanda hayata geçirilecek. Peki Adım İstanbul Kayaşehir ne zaman teslim?

TİKA'dan Afganistan Mevlana projesinde ilk adım!

TİKA, Afganistan'ın kuzeyindeki Belh ilçesinde bulunan Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev, babasının ders verdiği Sultan-ül Ulema Hoca Bahauddin Veled Medresesi'nin restorasyonu için ilk adımı attı.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyat!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir fiyat listesine göre 2+1 daireler 498 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Adım İstanbul Kayaşehir projesinde teslimler Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Adım İstanbul Evleri Başakşehir fiyat!

Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde 615 daire ve 120 ticari birim yer alıyor. Adım İstanbul Evleri Başakşehir projesinde konut teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat adres Haberi

İlk Adım Çelik Yapı İnşaat adres
İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Abdul Halik Salihoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu. 


İlk Adım Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık...