11 / 05 / 2024

ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi

ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi

İnşaat çalışmaları başlayan Şanlıurfa'daki Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi gelecek yıl hizmete girecek. 240 dönüm arazi üzerinde yer alan HOSAB'da 15 firmanın tesis kurmak için başvurusu alındı.

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Hazır olun! İslam Memiş gram altın için ilk kez bu rakam telaffuz etti: 3.500 TL olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ilk kez gram altın için 'hazır olun' diyerek 3,500 TL telaffuzunda bulundu ve tarih verdi.

Prefabrik evlerde son fırsat! Hemen taşınmaya hazır 2+1 konteyner ev 85 bin liraya satılacak, ilk gelen kapacak!

Depreme dayanıklı ve kurulumu kolay prefabrik evler için son fırsat  açıklandı. Paylaşılan detaylara göre, taşınmaya hazır 2 oda 1 salon konteyner ev 85 bin TL'ye satılacak, ilk gelen kapacak...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun

2023 Temmuz Fed faiz kararı 26 Temmuz günü gerçekleştirilecek. Fed faiz kararının ne olacağı merak edilirken, Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi. Doları olanlar hazır olun...

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

Euro 24 TL'ye tırmanıyor! İlk kez bu rakam aşıldı! Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Piyasalar seçim sonrasında hareketlenmeye başladı. Döviz kurlarında bugün rekor rakamlar görüldü. Euro ilk kez 23 TL seviyesini aşarak 24 TL'ye tırmanmaya başladı. Elinde euro olanlar fırtınaya hazır olun! 

Gram altın birden 200 TL yükselecek! Uzman isim ilk ve son kez açıkladı! Net tarih verildi! Hazır olun

Altın fiyatlarından yükseliş hız kesmeden devam ederken dolar yorumları ile tanınan uzman isim Necmettin Batırel gram altının 200 TL birden yükseleceği tarihi açıkladı. Hazır olun!

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Euronun yükselip yükselmeyeceği merak konusu. Peki euro ne olacak? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

Gram altın yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun

Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın rekor kırarken vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını aratıyor. Gram yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun...

ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi Haberi

ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa'da hizmete girecek Türkiye'nin tekstil üssüne ilişkin, "Firmalar fabrikalarını yapmaya başladı. Burada sonuç olarak 20 bin kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor." dedi. 


Vali Tuna, beraberindeki Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürü Yunus Emre Aksu ile kentte inşaat çalışmaları süren Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesinde (HOSAB) incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.


Çalışmalara ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Tuna, 240 dönüm arazi üzerine kurulan HOSAB'da şu ana kadar 15 firmanın tesis kurmak için başvuru yaptığını söyledi.


Tuna, bölgedeki altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, "Firmalar fabrikalarını yapmaya başladı. Burada sonuç olarak 20 bin kişinin istihdam edilmesi hedefleniyor. Bölgemiz özellikle pamuk üretiminde lider olan bir bölge. Tekstil sektörünün de buradan daha hızlı bir şekilde yaygınlaşması, bu alanda gelişmesi ve ihracat...