27 / 04 / 2024

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 



İnşaat sektöründeki geniş ihtiyaç yelpazesine hizmet sağlamak amacıyla oluşturduğu katma değerli özel ürünlerini ICONICRETE markası altında iş ortakları ile bir araya getiren Çimsa, ICONICRETE adını verdiği yeni beton ürün özel ürün ailesini tanıttı. ICONICRETE ile Çimsa, iş ortaklarının ihtiyaçlarını karşılayan ürünler geliştirirken, hazır beton sektöründe öncü olmayı hedefliyor.

Sabancı iştiraki Çimsa, Türkiye Hazır Beton Birliği’nin TG Expo organizatörlüğünde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”ne katıldı. Hazır beton, agrega, çimento ve inşaat sektörlerinin bir araya geldiği, yerli üretim projelerinin, son teknolojilerin, sektöre yönelik son gelişmelerin ilk kez paylaşıldığı Fuar’da, Çimsa ana sponsor olarak katılım sağladı.  

Katma değeri yüksek ve sürdürülebilir ürün yelpazesini genişletmeye amaçlayan Çimsa, yenilikçi çözümlerini ve inşaat sektöründeki geniş ihtiyaç yelpazesine hizmet etmek sağlamak için oluşturulduğu katma değerli özel ürünlerini iş ortaklarına tanıttı. 

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi nde yeni beton ürününü tanıttı!

ÇİMSA YENİ BETON ÜRÜNÜNÜ TANITTI

Öte yandan ICONICRETE adını taşıyan hazır beton ürün ailesini tanıtarak beton endüstrisindeki yenilikçi yaklaşımlarını bir adım öteye taşıdı. 

Çimsa, standart ürünlerinin yanı sıra geleceğin beton anlayışına yeni bir bakış açısı kazandıran ve iş ortaklarının projeleri için katma değerli ürün ve hizmet sunma anlayışı ile hayata geçirdiği yeni hazır beton ailesi Iconicrete ile sürdürülebilirlik hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor. 

9 üründen oluşan hazır beton ailesinde uzun ömür,  eko-verimlilik, su yalıtımı gibi üstün niteliklere sahip yüksek teknolojili bir yapı malzemesi HyperCrete; 3 saatte 25 MPa dayanım, yüksek aşınma direnci ile sağladığı dayanıklılık ve hız, havaalanı pistleri ve sanayi zeminleri için mükemmel çözüm FlyCrete; yüksek beyazlık değerine sahip çimento ve açık renkli hammaddeler içeren beyaz tonlu bir tasarım çözümü OpaCrete; deniz suyu etkilerine maruz kalan betonarme yapıların imalatına çözüm sağlayan NautiCrete; nemli ya da ıslak alanlarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen beton ürünü SubCrete; geçirimlilik, gözenekli esaslı sert zemine ihtiyaç olan uygulamalar için PoroCrete; makro ya da mikro lifler kullanılarak üretilen aşınma direncine, darbeye karşı dayanıklı DareCrete; uzun mesafeli beton transferi ve uzun süren yüzey bitirme işlemi için tasarlanmış RangeCrete ve dış mekanlar için tasarlanmış dekoratif kaplama ürünü ArteCrete yer alıyor. 

Ayrıca fuarda Türkiye Hazır Beton Birliği üyesi olan beton üreticilerinin çevreye uyumlu olarak çalışmasını teşvik etmek için geleneksel hâle gelmiş olan Çevre Yarışması Ödül Töreni gerçekleştirildi. Altıncısı düzenlenen THBB Çevre Yarışması’nda yapılan değerlendirmeye göre Çimsa, Misis ve İnegöl Hazır Beton Tesisleri ile Çevre Ödülü aldı. 

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi nde yeni beton ürününü tanıttı!

ÇİMSA CEO'SUNDAN AÇIKLAMA

“Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi hakkında değerlendirmeler yapan Çimsa CEO’su Umut Zenar “Çimsa olarak, sürdürülebilirlik ve inovasyon konularında öncü bir rol üstlenmeye devam ediyoruz" dedi.

Katma değeri yüksek ve sürdürülebilir ürün gamının çeşitlendirilmesini büyük bir öncelik olarak gördüklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarına dikkati çeken Zenar, BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi’nde ana sponsor olarak yer almaktan gurur duyduklarını belirtti. Bu etkinlik, inşaat sektörünün dönüşümünü hızlandırmak ve sürdürülebilirliği teşvik etmek için büyük bir fırsat sunduğunu belirten Zenar, "ICONICRETE hazır beton ürün ailemiz, bu alanlarda ileriye yönelik bir hamleyi temsil ediyor" şeklinde konuştu.

Mazda, Türkiye’de araç satışını durdurduğunu açıkladı

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak! İhalesi 29 Kasım'da!


Geri Dön