25 / 07 / 2024

İlk Kabul İstasyonu

İlk Kabul İstasyonu

Şiddet mağduru kadınların, asıl kalacakları kadın konukevine yerleştirilmeden önce geçici olarak kaldıkları İstanbul'daki Kadın Konukevi ''İlk Kabul İstasyonu'' yeni bir binaya taşındı.

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu!

TOKİ’nin tarafından başlatılan İlk Evim İlk Arsam ve İlk İş Yerim Projesi’nde Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca ve Esenler için başvurusu kabul edilenler belli oldu.

TOKİ için Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de olup ta haber bekleyenler bu habere hemen bakın! kabul listesi açıklandı  

Az bir süre önce TOKİ'nin 'İlk Evim, İlk İş Yerim' konut projesinde Arnavutköy, Başakşehir ve Esenler için kabul listeleri belirlendi. Türkiye'de ilk defa bu kadar geniş kapsamlı konut projesinde heyecan tam gaz sürerken, Açıklanan ilçelerde listeler merak ediliyor.

Ürdün İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacak yasa tasarısını kabul etti!

Ürdün'ün tarihi Petra kentinde İsraillilerin mülk edinmesinin yolunu açacağından endişe edilen tartışmalı yasa tasarısı, yapılan değişikliklerin ardından Temsilciler Meclisinde kabul edildi...

Bursa Şehir Hastanesi açıldı!

Doğanköy mevkisinde 745 bin 365 metrekare alanda hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesi, hizmete açıldı.İlk kabul gününde 2 bin 500 kişi tedavi olmak için hastaneden randevu aldı...

Devremülk sözleşmesi şekil şartı!

Devremülk sözleşmeleri, 14 Ocak 2015 tarihinde yayımlanan yönetmelik kapsamında devre tatil sözleşmesi olarak kabul ediliyor. Peki, devremülk sözleşmesi nasıl yapılır? Devremülk sözleşmesi şekil şartı nedir?

Torba Kanun Teklifi'nin 12 maddesi daha kabul edildi!

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen, "torba kanun teklifinin" 12 maddesi kabul edilerek, 28. maddeye gelindi. İlk ve tek konut satın alımlarında devlet katkısı ödenecek.

Devremülk iadesi yargıtay kararı!

Bazı devremülk firmaları tüketicinin cayma hakkı olmadığını ileri sürerek devremülk iadelerini kabul etmiyor. Ancak tüketici kanunu gereğince devremülk iptali mümkün olabiliyor. İşte devremülk iadesi yargıtay kararı örnekleri..

Binali Yıldırım Çambaşı Köyü'ndeki baz istasyonu açılışına katıldı!

Binali Yıldırım, Kelkit ilçesine bağlı Çambaşı köyü meydanında düzenlenen "Mobil Haberleşme Altyapısı Bulunmayan Yerleşim Yerlerine Mobil Haberleşme Altyapısı Kurulması; İlk Baz İstasyonu Açılışı" törenine katıldı

Kadın Konukevi İlk Kabul İstasyonu yeni bir binasına taşındı!

Şiddet mağduru kadınların, asıl kalacakları kadın konukevine yerleştirilmeden önce geçici olarak kaldıkları İstanbul'daki Kadın Konukevi ''İlk Kabul İstasyonu'' yeni bir binaya taşındı.

Bayrampaşa Devremülk Caprice'te 7+7 günlük oda 225 bin TL!

Caprice Gold Devremülk projesinde 1+1 günlük devremülkün fiyatı 23 bin lira. Proje yorum İstanbul Evleri'nin karşısında konumlandırılıyor...

Yabancılara mülk satışında Yozgat ilk sırada!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yabancılara mülk satışı ile ilgili 2003 - 2012 yılları arasında Yozgat'ın 9,6 milyon metrekare ile İstanbul ve Antalya'yı geride bıraktığını söyledi.

2B arazi satışına ilişkin kanun teklifinde 1. madde kabul edildi!

TBMM Genel Kurulu'nda, taşınmazların satış bedelinin, 400 metrekareye kadar olan kısım için rayiç bedelin yüzde 50'si üzerinden hesaplanmasına ilişkin teklifin 1. maddesi kabul edildi

İlk Kabul İstasyonu Haberi

İlk Kabul İstasyonu

Bazı gazetelerde birkaç gün önce ''süründürme evi'' başlığıyla yer alan, şiddet mağduru kadınların, asıl kalacakları kadın konukevine yerleştirilmeden önce geçici olarak kaldıkları İstanbul'daki Kadın Konukevi ''İlk Kabul İstasyonu'' yeni bir binaya taşındı. Engelliler için özel dizayn edilen odaların bulunduğu, çok sayıda güvenlik kameralarıyla donatılan ve 40 kadının 20 çocuğuyla misafir edilebileceği 60 kişilik yeni merkez kapılarını ilk kez AA'ya açtı. 

     İstanbul'da, 2'si ''İlk Kabul Birimi'' olmak üzere toplam 15 kadın konukevi bulunuyor. Sosyal hizmet uzmanları, psikolog ve hemşirelerin hizmet verdiği, ''İlk Kabul İstasyonu''nda, şiddet mağdur kadınların çocukları için kreşin yanı sıra eğitim odaları, internet hizmeti de veriliyor. 

     

     -Yeni ''İlk Kabul İstasyonu''- 

     

     ''Süründürme evi'' başlığıyla birkaç gün önce bir gazetede çıkan ''İlk Kabul...