17 / 06 / 2024

ilk sanal AVM

ilk sanal AVM

Bir yandan moda trendlerini yakından takip ederken diğer yandan da, sosyal ortamda arkadaş sohbetleri yapmak ve o an yemek katından yemek siparişi vermek isteyen herkesin yeni e-ticaret sitesi artık www.avmmall.com olacak…

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

Dünyanın ilk sanal evi 515 bin dolara satıldı!

İnternet üzerinden satışa çıkarılan ve tarihte ilk dijital ev olan 'Mars evi' alıcı buldu. NFT tarafından satılan ev 515 bin dolara satıldı.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

AVM'lerin 2021'in ilk çeyreğinden sonra normalleşmesi bekleniyor!

Venezia Mega Outlet AVM Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, alışveriş merkezlerinde alışverişin, 2021 yılının ilk çeyreğinden sonra çok hızlı bir şekilde normalleşmeye başlayacağını söyledi.

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

ilk sanal AVM Haberi

ilk sanal AVM

Yeni e-ticaret sitesi ortaklarından CEO Cüneyt Ortan’ın yanı sıra,  her biri kendi alanında öne çıkan isimler, Les Ottomans Otel Kurucusu Ahu Aysal, Viko Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Selim Dağbaşı, Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren ve otel proje uygulama konusunda uluslararası isme sahip AHK Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Haldun Kilit’in yanı sıra yatırımcılar Gönül Yıldırım, Ahmet Kökler ve Mehmet Kahya ortaklığında hayata geçen www.avmmall.com artık yayında… www.avmmall.com e-ticaret sitesinin sanal tasarımını ise ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu gerçekleştirdi.


Yeni e-ticaret sitesi, sezon ürünlerine uyguladığı kampanyaları, farklı konsepti ve eğlence anlayışıyla tüm Türkiye’nin her yerinde tüketicilerle buluşuyor. Perakende sektöründe yaşanan ilkleri yakından takip edebileceğiniz ayrıca geleceğin alışveriş dünyasına da yön verecek olan avmmall.com e-ticaret sitesi, alışveriş alışkanlıklarına da yepyeni...