18 / 05 / 2024

ilk siyonist kongresi

ilk siyonist kongresi

İsviçre Basel'de bulunan Grand Hotel Les Trois Rois satışa çıkarıldı...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi’nin bu yılki teması: Akıllı Teknolojiler!

11. Ulusal Aydınlatma Kongresi, 21-22 Eylül 2017 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrenin bu yılki ana teması “Aydınlatmada Akıllı Teknolojiler”...

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi İstanbul'da başladı!

Yeşil çatılar konusunda dünyadaki en büyük organizasyon olan 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenleniyor. Şehirlere nefes aldıran yeşil çatılar konusunda Avrupa önemli bir ilerleme kaydetmiş durumda.

Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenecek.

Melih Gökçek: Keçiören benim ilk göz ağrım!

AK Parti Keçiören Gençlik Kolları 4. Olağan Genel Kongresi'nde Başkan Melih Gökçek, "Keçiören benim ilk göz ağrım" diyerek konuşmasına başlayınca salonda bulunan gençlerin yoğun tezahüratı nedeniyle uzun süre konuşamadı.

Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun ilk kongresi 24 Haziran'da yapılacak!

Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATİD Başkanı Seçim Aydın, ATO bünyesinde Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurulduğunu belirtti. Aydın, "Büronun ilk kongresi IMDA 24-28 Haziran 2014 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek 23. Dünya İş Kongresi olacak.

RE/MAX Türkiye, Dünya Kongresi'nden ödüllerle döndü!

RE/MAX Türkiye, Las Vegas’ta gerçekleştirilen Dünya Kongresi'nde, Dünya Ticari Gayrimenkul ciro sıralamasında 4 Gayrimenkul Danışmanıyla ilk 50 listesine girmeyi başardı...

REMAX Türkiye Dünya Kongresi'nden ödüllerle döndü!

RE/MAX Türkiye, Las Vegas’ta gerçekleştirilen Dünya Kongresi'nde, Dünya Ticari Gayrimenkul ciro sıralamasında 4 Gayrimenkul Danışmanıyla ilk 50 listesine girmeyi başardı.

Bilge Köyü'ndeki ilköğretim okulunun inşaatı tamamlandı!

Bilge Köyü'nde 7 ay önce yapımına başlanan ilköğretim okulu tamamlandı

Turkuaz Türk Özbekistan'da kentin ilk dev AVM'sini açtı!

Recep Akdağ, Semerkand'da Turkuaz Türk firmasına ait kentin ilk dev alışveriş merkezini hizmete açtı

Türkiye'nin ilk Konfüçyüs araştırma merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Konfüçyüs Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAGEM) Ankara'da hizmete girdi

ilk siyonist kongresi Haberi

ilk siyonist kongresi
Thomas Straumann ekonomik krize düşmesi nedeniyle satışa çıkarıldı. İsviçre Basel'de bulunan en eski oteli Grand Hotel Les Trois Rois İsviçreli bir iş adamı Thomas Straumann'na ait. Otelin satışı büyük gizlilikle yürütülüyor. Son 10 yılda Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Rixos, otele talip oldu. Rixos Otelleri'nin sahibi Fettah Temince, Basel'deki bu otelin çalışmasını yürüttüklerini belirtti. Aynı zamanda Fettah Temince yurtdışında birçok lokasyona baktıklarını söyledi. Aynı zamanda Grand Hotel Les Trois Rois ilk siyonist kongresinin yapıldığı...