29 / 04 / 2024

ilkadım arsa fiyatları

ilkadım arsa fiyatları

Samsun İlkadım Belediyesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 1.371,33 metrekare arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Samsun ilkadım Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun ilkadım Belediyesi, İlkadım İlçesinin Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan arsayı açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Yatırımcıların gözü Çanakkale'de! Arsa fiyatları yüzde 136 arttı!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yatırımcıların gözdesi olan Çanakkale'deki arsa fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ev almak mı, arsa almak mı daha mantıklı?

Euro ve doların önlenemeyen yükselişi sonrasında konut ve arsa fiyatları da tavan yaptı. Peki, yatırımcılar konuta mı arsaya mı yatırım yapmalı? İşte detaylar...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Ev inşa ettirmek isteyenler dikkat! Arsa fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Müstakil ev inşaları artması nedeniyle arsa fiyatları da bir hayli arttı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Müstakile talep, arsa fiyatlarını artırdı!

Pandeminin ardından tek katlı müstakil evleri talebin artması arsa satışlarını etkiledi. Aylık 80-90 bin olan konut dışı gayrimenkul satışı 135 bine ulaştı. Artan taleple beraber son bir yılda arsa fiyatları yüzde 47’ye varan oranda artış kaydetti.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

ilkadım arsa fiyatları Haberi

ilkadım arsa fiyatları

TAŞINMAZ SATILACAKTIR


İlkadım Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi 1228 ada 12 nolu 1.371,33 m2 lik parsel 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılacaktır.


2 - Taşınmazın satış bedeli 2.400.000,00 TL (İki Milyon Dört Yüz Bin Türk Lira) olup, geçici teminatı 72.000,00 TL (Yetmiş İki Bin Türk Lira)'dır.

İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen yazının tebliği gününden itibaren 15 gün içinde; damga vergisi ve ihale bedelini İlkadım Belediyesine yatıracaktır. Ödemenin belirtilen sürede yapılmaması durumunda geçici teminat irat kaydedilerek ihale fesih edilecektir.


3 - İhale 16/06/2015 Salı günü saat 10:00'da İlkadım Belediye Binası Encümen toplantı salonunda (Pazar Mahallesi 100. Yıl Bulvarı No: 73...