12 / 05 / 2024

İlkadım Belediyesi eğitim kampüsü

İlkadım Belediyesi eğitim kampüsü

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçenin yaşam standardını yükseltecek projelerin tek tek tamamlandığını söyledi. Tok, park sorunu için yarı otomatik sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Mühendislik Eğitim Danışmanlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Süleyman Aşkın tarafından kuruldu.

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yöm Kamp Eğitim Organizasyon Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kayhan Karlı tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

İlkadım Belediyesi eğitim kampüsü Haberi

İlkadım Belediyesi eğitim kampüsü

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçenin yaşam standardını yükseltecek projelerin tek tek tamamlandığını söyledi. Tok, park sorunu için yarı otomatik sistemin hayata geçirileceğini açıkladı

Esnaf buluşmalarını gerçekleştiren Başkan Erdoğan Tok, Mecidiye Caddesi esnafını rahatlatacak otopark projesinden bahsetti. Projenin detaylarını anlatan Başkan Tok, "Karadeniz'de ilk" dedi. 


SON TEKNOLOJİ OTOPARK 

Samsun'un öncelikli en büyük problemlerinden birisi olan otopark sorununu hafifleteceklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yarı otomatik olarak hizmete sunacağımız otoparkımız, son teknolojik imkânlarla güvenli bir şekilde hizmet verecek. Karadeniz'de örneği bulunmayan son teknoloji modern otoparkımız, Samsun'da eksikliği hissedilen otopark ihtiyacını da karşılayacak" diye konuştu. Tok, Derebahçe Mahallesi sakinlerinin isteği doğrultusunda içinde düğün salonu da olan bir kültür yaşam merkezi kurulacağını belirtti. Merkezde fitness salonlarından etüt merkezlerine çok kapsamlı bölümler olacağını dile getiren...