05 / 05 / 2024

ilkadım belediyesi yerinde dönüşüm 2014

ilkadım belediyesi yerinde dönüşüm 2014

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, yerinde dönüşüm modeliyle vatandaşa bire bir daire vermenin alt yapısını oluşturacaklarını, bunun da Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmaktan geçtiğini söyledi...

Gümüş fiyatları yerinde durmuyor! Gümüş coştu! 8 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Gümüş fiyatları yerinde durmuyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 8 Ağustos 2022...

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Samsun İlkadım ilçe Belediye binası hacizli mi?

Samsun’un İlkadım Belediyesi’ne ait hizmet binasının 30 milyon TL borç sebebiyle hacizli olduğu ortaya çıktı.

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Yıldırım Belediyesi'nden 54 yeni okul alanı!

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında imar revizyonuna gittiği Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Çınarönü, Yavuzselim, Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde mevcut 22 okula ek olarak yeni planlarda 54 eğitim alanı oluşturdu.

ilkadım belediyesi yerinde dönüşüm 2014 Haberi

ilkadım belediyesi yerinde dönüşüm 2014


AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, katıldığı bir televizyon programında belediyeciliğe bakış açısını ve geleceğe dönük hedeflerini anlattı.


Aday olması noktasında halktan büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden Tok, TBMM Müşaviri olarak görev yaptığı dönemlerde, sürekli halkın içine olduğunu, Ankara'da bürokrat olduğu yıllarda da yaşadığı kente olan hizmet aşkını sürdüğünü kaydetti.


“PARTİMİZİN 7. MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞTIM”


Ankara'da müşavirlik görevi süresince AK Parti'nin yedinci milletvekili gibi çalıştığını belirten Erdoğan Tok, “Üç yıl görev yaptığım müşavirlik görevi boyunca, Samsun'dan gelen vatandaşlarımıza kapımı ardına kadar açtım. Hemşerilerimizin milletvekillerimizle görüşmesine ve bakanlıklarda görülmesi gereken sorunlarına her zaman yardımcı oldum. Ankara'da adeta, AK Partimizin 7. milletvekili gibi çalıştım. Bu süreç içersinde, tüm bakanlıklarımızı tanıma imkanım oldu. Ankara bürokrasisini öğrendik. Beş yıllık belediye başkanlığı görevinde kazandığım...