29 / 04 / 2024

ilkadım geçlik merkezi projesi

ilkadım geçlik merkezi projesi

Başkan Erdoğan Tok, Her adımda İlkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Başakşehir’in ‘ilk gençlik merkezi’ yükseliyor!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir yaşam merkezi inşa ettiğini açıkladı. Yapımına başlanan Güvercintepe Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Kayseri Kocasinan Gençlik Merkezi'nin yapımı hızlandı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesi'nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Cizre Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Cizre'de geçen yıl yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor. Merkezin 2020 yılı başında hizmete açılması planlanıyor.

Birleşmiş Milletler Gençlik Merkezi en geç 2022'de açılacak!

BM Dünya Gençlik Meclisleri Birliği Başkanı Samed Ağırbaş, BM Gençlik Merkezi'nin en geç 2022 yılında açılmasının planlandığını söyleyerek, "Projeyle İstanbul, BM'nin gençlik üssü haline gelecek. Bu proje, Türk gençliğinin dünyaya armağanıdır." diye konuştu.

Melikgazi Poyraz Gençlik Merkezi açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Poyraz Cami Gençlik Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli Bilim, Teknoloji ve Gençlik Merkezi'nin açılışına katıldı.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi yükseliyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

ilkadım geçlik merkezi projesi Haberi

ilkadım geçlik merkezi projesi

Başkan Erdoğan  Tok, Her adımda llkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. İlkadım Belediyesi yılın iki ayrı hizmet binasının bulunmasının hizmet bütünlüğünü bozduğunu ifade eden Başkan Tok, Büyükşehir Belediyesiyle uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını kaydetti. 


Tok, "Şehrin gelişmesine katkı sağlamak adına eski havaalanının yanında bulunan 180 dönümlük alana, Bi'ıyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız bir çalışma ile bütün binaları bir araya toplayacağız. Eski iki belediye binasının yerine, akıllı belediyecilik kapsamında modern, kurumsal cak yeni belediye hizmet binasını kısa zamanda hayata geçireceğiz. Sosyal donatıları olan geniş otopark ile yeni bir yapılaşma ile şehrin trafik yükünü rahatlatarak hem gelişmesine hem de ilçemizin hizmet alma noktasında...