04 / 05 / 2024

İlkadım kent projeleri

İlkadım kent projeleri

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım ilçesinin büyük projelerle hızla modern bir kent haline geldiğini açıkladı.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

TOKİ Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 14. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan bina açık arttırma usulü ile 20 Mart Salı günü satılacak..

Kat mülkiyeti projeleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Meclis'e sunulan yeni Torba Tasarısına göre, kat mülkiyeti için hazırlanan onaylı mimari proje elektronik ortamda da gönderilebilecek..

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Samsun İlkadım TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Samsun İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi’nde hayata geçirilen konutların kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Samsun İlkadım projesinde kura heyecanı!

TOKİ Samsun İlkadım projesinin birinci etabında yer alan 509 konut için hak sahipleri belirleme kurası çekildi.

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi Samsun İlkadım'a kazandırıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ilçede yapılan ve yapılacak spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlkadım kent projeleri Haberi

İlkadım kent projeleri

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı Başkan Yardımcıları Yahya Çınkıl, Musa Yüksel ve Cemal Kulein ile birlikte makamında ziyaret etti. Nezaket ziyaretinde Vali Osman Kaymak’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Tok, “Hep birlikte kentimizi geleceğe taşıma konusunda birçok önemli çalışmaya imza atacağımıza dair inancımızı belirtmek istiyorum” dedi. Vali Osman Kaymak’a İlkadım ilçesi ve Belediye hizmetleri hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yoğun nüfusu ve birçok kamu kurumunun ilçe sınırları içerisinde bulunması nedeniyle şehrin lokomotifi konumunda olan İlkadım büyük projelerle hızla modern bir kent haline geliyor. Üç yıl içerisinde belediyemizce gerçekleştirilen projeler ve hizmetlerin yanı sıra 18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat hazırlıkları ile ilgili gelinen son aşamaya ilişkin...