29 / 04 / 2024

İlkadım kentsel dönüşüm

İlkadım kentsel dönüşüm

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Kentsel dönüşümde büyük değişimler yaşanıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen Gönül Sohbetleri’nin sonuncusuna katılım gösterdi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.

İlkadım'da mega dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yıllardır beklenen dönüşüm ve imar uygulamlarının sonuçlandığını ve yerinde dönüşümün başlayacağını açıkladı.

İlkadım'ın kaderi belli oldu!

Samsun'da, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Yerinde Dönüşüm' ile ilgili, "İlkadım'ın kaderi bu projede" değerlendirmesinde bulundu.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle çağ atlayacak!

İlkadım Belediye Başkanı Tok, Hastane mahallesi sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yerinde dönüşüm konusunda müjdeyi verdi. Tok, “Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallemizde yerinde dönüşümde çok önemli bir noktaya geldik" dedi.

İlkadım’ın geleceği kentsel yenileme ile değişecek!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yerinde dönüşüm çalışmalarının İlkadım’ın çehresini önemli ölçüde değiştireceğini belirtti.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

Samsun İlkadım'daki metruk binalar yıkılıyor!

İlkadım Belediyesi ilçe bazında sürdürdüğü metruk binaların yıkımına devam ediyor. Ekipler bu sefer Kılıçdede Mahallesi’nde bulunan terk edilmiş bir binayı yıktı.

Erdoğan Tok, İlkadım'da yerinde dönüşüm müjdesi verdi!

7 Haziran seçimi için saha çalışmalarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu Mahallesi sakinlerine “yerinde dönüşüm” müjdesini vererek, “Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bir çalışma yapacağız” dedi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm başlıyor!

Hastane Mahallesindeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çileyi çeken halkımıza konforlu bir hayat sunacağız" dedi...

İlkadım'daki kentsel dönüşüm Samsun'lu müteahhitlerle yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Tok'un buluşması mahallenin iki camii cemaatini bir araya getirdi.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

Samsun'da insan merkezli kentsel dönüşüm yapılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un İlkadım ilçesinde 9 mahallede yapılacak olan kentsel dönüşüme ilişkin, "Bu bir ihtiyaç ama biz bu ihtiyacı Türkiye'ye örnek olacak bir proje çerçevesinde yapacağız" şeklinde konuştu.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Mustafa Demir: İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesi altında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile İlkadım’da kentsel dönüşüm sorunu çözülecek.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

İlkadım kentsel dönüşüm Haberi

İlkadım kentsel dönüşüm

Samsun İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok; Anadolu, Hastanebaşı, Zeytinlik ve Kökçüoğlu mahallerine yaptığı ziyarette büyük coşku ile karşılandı. 

Samsun Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tok, hayata geçirilecek kentsel dönüşüm programı ile mahallelerde bahar havası estiğini kaydetti.. Ziyaret ettiği her mahallede büyük bir sevgi seli ile karşılanan Tok’a vatandaşlar evlerinin balkonundan ve penceresinden sevgi gösterileri yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM HEYECANI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat ilgilendiği İlkadım'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda Büyükşehir ve İlkadım Belediyesi’nin ortak  çalışmayla yapılacak olması halkta büyük heyecan yarattı.

KENTSEL DÖNÜŞÜME DEVLET SÖZÜ

Devletin gündeminde bulunan İlkadım'daki kentsel dönüşüm problemini iktidar belediyesi olmanın avantajları ile çözeceklerini söyleyen Başkan Tok, "Samsun’un en eski yerleşim...