05 / 05 / 2024

İlkadımda belediyeden otopark

İlkadımda belediyeden otopark

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'daki eski otopark ve pazar yerini 6 milyon 750 bin TL'den satışa çıkarıyor

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkul fırsatı! Otopark, çay bahçesi ve arsaları kaçırmayın!

Erzurum İli Aziziye Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan otopark, çay bahçesi ve engelsiz yaşam merkezini kiraya verirken, iki adet ticari arsayı satışa çıkarıyor.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Sakarya Katlı Otopark Projesi'nin temel atma töreni iptal edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Katlı Otopark Projesi temel atma töreninin iptal edildiğini bildirildi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, daha önce 19 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirileceği açıklanan projenin ertelendiği bildirildi.

Gölcük katlı otopark projesi tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafikte aksamalara yol açan otopark sorununu ortadan kaldırmak için yeni çözümler uyguluyor. Şehir merkezindeki ulaşımda önemli sorunlardan biri olan otopark sıkıntısı katlı otoparklarla gideriliyor...

Torunlar Center’ın yeşil alanına otopark mı yapılıyor?

Torunlar Center Projesi tüm hızıyla sürerken büyük bir bölümü “yeşil alan” olacağı söylenen kısımda tek katlı yapıların inşaatına başlandı. Projede tek yeşil alan olarak görünen rekreasyon ve park alanının altına zeminaltı otopark yapılıyor.

İlkadım'a katlı otopark alanı yapılacak mı?

İlkadım Belediyesi'nin yapmayı planladığı katlı otopark projesinin yüklenici müteahhiti olan kişinin mağdur olduğunu beyan etmesi üzerine açtığı davada mahkeme, imar planlarının eski haklarına dönüşü yönünde karar verdi.

Gaziantep'te solar otopark kuruldu!

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, hayata geçirilen proje kapsamında, Türkiye'nin en büyük solar otoparkı, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğüne ait 25 Aralık İşletmeler Tesisi'nde kuruldu.

Samsun'da belediyeden açık otopark kiralama ihalesi 30 Eylül'de!

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Afyonkarahisar'da belediyeden kiralık 114 araç kapasiteli 4 otopark!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı mülkiyetindeki 114 araç kapasiteli otoparkı 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te 3 yıllığına kiraya verecek. Otoparkların yıllık muhammen bedelleri 130 bin TL.

Kuvvetli yağışın etkili olduğu Edremit'te kapalı otopark çöktü!

Kuvvetli yağışın iki gündür etkili olduğu Balıkesir' in Edremit ilçesinde, kullanılmayan bir alışveriş merkezinin (AVM) kapalı otoparkı çöktü. Binanın önündeki kaldırımda da büyük yarık oluştu....

İlkadım'da belediyeden 6.7 milyon TL'ye otopark ve pazar yeri!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'daki eski otopark ve pazar yerini 6 milyon 750 bin TL'den satışa çıkarıyor

Karaköy katlı otoparkı inşaat yapım işi ihalesi 29 Ocak'ta!

Karaköy katlı otoparkı cephe düzenleme inşaatı yapım işi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ocak'ta ihaleye çıkıyor...

İlkadımda belediyeden otopark Haberi

İlkadımda belediyeden otopark

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan bodrum, zemin kat ve 1. kattan oluşan eski otopark ve pazar yerini kapalı teklif ve açık arttırma usulü ile ihaleye çıkarıyor. Toplam bedeli 6 milyon 750 bin TL olan gayrimenkullerin geçici teminatı ise 202 bin 500 TL. İhale 21 Mayıs 2013 Salı günü saat 10.00'da yapılacak. 


İhale ilanını görüntülemek için