14 / 05 / 2024

İlkay Kaymak

İlkay Kaymak

Atlaslar Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkay Kaymak tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Haziran'da Arnavutköy, Anadolu Mahallesi'nde kuruldu.

Bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebiliyor!

Habertürk yazarı Kadir Kaymakçı bugünkü yazısında bir TikTok videosu bir aylık kirayı ödeyebildiğini yazdı. İşte Kaymakçı'nın  o yazısı...

İlkon Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İlkon Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Kara tarafından kuruldu.

İlkay Demirdağ kimdir? İlkay Demirdağ ne iş yapıyor?

İlkay Demirdağ'ın kim olduğu ve İlkay Demirdağ'ın hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda İlkay Demirdağ kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İlkay Demirdağ'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nefes İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Safir İstanbul Gayrimenkul Yatırım Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz İlkay tarafından kuruldu.

Almoahndes İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Almoahndes İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlkay Karacan tarafından kuruldu.

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Toprak İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kaymak tarafından kuruldu.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

İlkay Güneş kimdir? İlkay Güneş nereden mezun oldu?

İlkay Güneş ne iş yapıyor? İlkay Güneş hangi mesleği yapıyor? İlkay Güneş nereden mezundur? İşte detaylar!

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kaymak, Tolga Merpez ve Zarif Özdoğan ortaklığında kuruldu.

Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, Migros Markalı ürünlerde avantajlı indirimleri başlattı. Migros'ta koyun peyniri 60, kaymak 36,50 TL! Migros'a yetişen avantajlı fiyatlarla alacak! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

İlkay Kaymak Haberi

İlkay Kaymak

Atlaslar Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlkay Kaymak tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


Atlaslar Emlak İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 EMLAK         -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  2 GAYRİMENKUL...