08 / 05 / 2024

İlkbahar satış ofis

İlkbahar satış ofis

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen İlkbahar projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenkete dizayn edildi. Toplam 250 milyon liralık yatırımla inşa edilen proje toplam 57 bin 668 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Feyzullah Yetgin: Ülkemize değer katmaya devam edeceğiz!

Halk GYO 2019 yılının ilk çeyreğinde özkaynaklarını arttırarak toplam aktiflerini 2,65 milyar TL'ye taşıdığını duyurdu.Konut satışı, ofis kirası ve finansal gelirden oluşan toplam hasılat geçen yıla kıyasla yüzde 16,3 oranında artış gösterdi.

Sultanbeyli İlkbahar satış fiyat listesi!

Sultanbeyli İlkbahar satış fiyat listesi dairelerin konum ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 304 adet daireden meydana gelen projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

İstanbul’un önümüzdeki yıllarda en önemli finans ve yerleşim merkezi olacağı düşünülen Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı.

DKY Kartal’ın ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal’da ofis bloğu satışta!

DKY İnşaat’ın İstanbul Kartal’da inşaatı devam eden projesi DKY Kartal’da bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çeşitli fiyat avantajları ve ödeme seçenekleriyle satışa çıktı.

DKY Kartal'ın bahçe katları ve ofis bloğu satışta!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu satışa çıktı!

DKY İnşaat’ın büyük ilgi gören projesi DKY Kartal’da ikinci perde açılıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal’da inşaatı devam eden projede bahçe katları, teraslı daireler ve ofis bloğu çok cazip fiyat ve ödeme koşulları ile satışa çıktı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

DKY Kartal satılık ofis!

DKY Kartal satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta hayata geçirilen projede 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

İlkbahar satış ofis Haberi

İlkbahar satış ofis

İlkbahar projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. İlk etabında 5 blokta 304 daire bulunan projede dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. 


İlkbahar projesi Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3.Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. Proje TEM Otoyolu'na, Kuzey Ormanları'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yükseliyor.


İlkbahar projesinde uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları gibi sosyal seçenekler yer alıyor. Projenin  ikinci etabı ise 200 daireden meydana geliyor.


"Şehre İlkbahar geliyor!" sloganıyla yola çıkan projede dairelerin fiyatları 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. Projenin ön satışları başladı.


Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay...