08 / 05 / 2024

ilkbahar sultanbeyli konutları

ilkbahar sultanbeyli konutları

Sultanbeyli İlkbahar Evleri iletişim numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Lansmana özel indirim fırsatı sunan proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyatlar!

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği İlkbahar Rezidans'ta lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 5 blok halinde yükseliyor. İşte Sur Yapı İlkbahar güncel fiyatlar...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyat listesi!

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Gölbahçe Konutları, 150 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyatlar!

Gölbahçe Konutları Sultanbeyli fiyatları 275 bin liradan başlayarak değişiyor. Sur Yapı'nın yeni konut projesi Sultanbeyli Gölbahçe Evleri'nde 227 adet daire yer alıyor...

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim uygulanan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans'ta daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli Rezidans fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli'de yüzde 15 indirim!

Sur Yapı İlkbahar projesinde lansmana özel yüzde 5 ve tamamı peşin ve peşin+banka kredili ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim sunuluyor. Sur Yapı İlkbahar projesi Kasım 2017'de tamamlanıyor...

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli'de 2+1 dairelere yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli’de rengârenk meyve ağaçlarıyla bahar mevsimini bir değil, her mevsim yaşamanızı sağlayan sıcak bir yaşam alanı. Siz de çok geç olmadan İlkbahar’da yerinizi alın; bir ömür tadını çıkarın.

İlkbahar Sultanbeyli ödeme koşulları!

Lansmana özel yüzde 7 indirimin sağlandığı projede 304 adet daire yer alıyor. Projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek. İlkbahar Sultanbeyli ödeme koşulları kapsamında 48 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli satılık daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İlkbahar Residance Sultanbeyli projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı yer alıyor.

İlkbahar Sultanbeyli ne zaman teslim?

Toplamda 304 adet daireden oluşan İlkbahar Rezidans'ta yüzde 7 lansman indirimi uygulanıyor. Proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli ne zaman teslim edilecek?

ilkbahar sultanbeyli konutları Haberi

ilkbahar sultanbeyli konutları

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Sur Yapı İlkbahar'da lansmana özel olarak yüzde 7 indirim yapılıyor.


Sultanbeyli İlkbahar Evleri iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Proje Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında farklılık gösteren Sur Yapı İlkbahar Rezidans 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 


İlkbahar Sultanbeyli Konutları'nın sosyal alanları; su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanlarından oluşuyor. 


Toplamda 304 adet konuttan meydana gelen İlkbahar Sur Yapı Konutları'nın 2017 yılının Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Sultanbeyli İlkbahar Evleri iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: