28 / 04 / 2024

İlker Baş battı mı

İlker Baş battı mı

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

'Borsada battık' diyenlere Mert Başaran'dan cevap! Demek ki hisse yanlış seviyoruz! 

Ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabı X'ten, borsada battık diyen yatırımcılara seslenerek ''demek ki hisse yanlış seviyoruz!'' diyerek yanıt verdi ve açıkladı. İşte o açıklama...

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın vergi oyunu!

Thodex'in ardından dolandırıcılıkla gündeme gelen VeBitcoin CEO'su İlker Baş'ın, vergi dolandırıcılığı da yaptığı öğrenildi.

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

İlker Başbuğ'dan çarpıcı Kanal İstanbul yorumu!

Genelkurmay 26. Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kanal İstanbul projesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Kanal İstanbul olursa Trakya ikiye bölünüyor" dedi..

Ankapark battı mı?

Ankara’da AOÇ arazisi üzerine inşa edilen Ankapark açıldıktan 6 ay sonra battı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Belediyenin 30 yıllık yardım parası gitti” dedi.

İstanbul Havalimanı'nda sefer başarısı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan ilk üç günde yapılan seferlerin büyük bir başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

THY, gayrimenkul yatırımlarına başlıyor!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme AŞ'ye ilişkin konuşmasında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, üçüncü havalimanındaki ihtiyaçlarına cevap vermek için bu şirketin kurulduğunu, çok yakında bölgede inşaatlarının görülebileceğini ifade etti.

İlker Baş battı mı Haberi

İlker Baş battı mı

Thodex'in sahibi 2 milyar dolar çarptı. Kripto paradan kaçış başladı. Takvim'de yer alan habere göre; Vebitcoin'in patronu İlker Baş, nasıl battıklarını anlattı: 90 binin üzerinde kayıtlı kullanıcım var. Ortalama işlem hacmi ise 800 milyon lira. Bunun binde 2'sini komisyon olarak alıyorum. Thodex'in sahibi kaçınca, herkes parasını çekmek istedi. 80 milyonu aynı anda ödeyemedim. Çünkü elimde 8 milyon civarında para vardı.''

Vebitcoin'in 'Baron' ismiyle bilinen İlker Baş'ın 'Hanımağa' diye tanınan eşi Güliz Baş da bahis çetesinden yargılandı.

Arnavutluk'a kaçan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven'in (altta) ardından kız kardeşi Serap da gözaltına alındı.

DÜZENLEME BU HAFTA

- Kripto para tanımı netleştirilecek.
- Alım-satıma hukuki çerçeve gelecek.
- Gözetim mekanizması kurulacak.
- Komisyon geliri vergilendirilecek.

Thodex'in CEO'su Fatih Faruk Özer, çarşamba gecesi tüm borsa sistemini...