28 / 04 / 2024

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 kişi için tutuklama kararı alındı. 



Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Kripto para piyasasında hareketlilik devam ederken, Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin de faaliyetlerini durdurduğunu açıklamıştı. Sözcü'de yer alan habere göre; Vebitcoin'in bu açıklamasının ardından gözaltına alınan ve polis işlemlerinden sonra adliyeye gönderilen 'Baron' lakabındaki CEO İlker Baş, ‘Hanımağa’ lakaplı eşi Güliz Baş ile şirket çalışanlarından Berkay B., ve Aykut E. hakkında, savcılıkta verdikleri ifadeleri sonrasında tutuklama kararı verildi. 

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve firmada çalışan 3 kişi için tutuklama istendi. 4 kişi, Nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi. İlker Baş, Sulh Ceza Hakimliği’ndeki ifadesinden sonra tutuklandı. 

Vebitcoin’in CEO’su İlker Baş ve 3 şirket çalışanı tutuklandı!

DİĞER 3 ŞÜPHELİ DE TUTUKLANDI

Şirketin CEO'su baron İlker Baş’tan sonra ‘Hanımağa’ lakaplı eşi Güliz Baş ile şirket çalışanlarından Berkay B. ve Aykut E. de tutuklandı.

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön