28 / 04 / 2024

Binance'in CEO'su servetini bağışlayacak!

Binance'in CEO'su servetini bağışlayacak!

Binance'in milyarder CEO'su  Changpeng Zhao (CZ) servetinin yüzde 99'unu bağışlamak istediğini dile getirdi. 



Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'in kurucusu ve CEO'su CZ serveti ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. NTV'de yer alan habere göre; Gerçek adı Changpeng Zhao olan CEO kısaca CZ olarak tanınıyor. Binance'le beraberdolar milyarderi olan girişimci servetini bağışlamak istediğini dile getirdi. Associated Press'e açıklama yapan CZ, "Rockerfeller'dan bu yana birçok girişimcinin yaptığı gibi servetimin çoğunu dağıtmak istiyorum. Amacım yüzde 90, 95 ya da 99'unu vermek" dedi. 

Binance in CEO su servetini bağışlayacak!

Ekonomik açıdan bağımsız olduğunu söyleyen CZ çok fazla para gereksinim duymadığını dile getirdi. CZ'nin serveti Forbes'a göre 2 milyar dolar seviyesinde. Ancak Binance'in hisselerinin çoğu da Changpeng Zhao'a ait. Şirket borsaya kote olmadığı için net bir değeri yok ancak tahminlere göre Binance'in değeri 300 milyar doların üzerinde. Bu da CZ'nin servetinin 200 milyar dolardan fazla olabileceği anlamını taşıyor. Binance CEO'Su sadece Bitcoin ve Binance coin sahibi olduğunu dile getirdi. İlk BTC yatırımını 2014'te gerçekleştiren CZ, bu coinlerin çoğunu halen tuttuğunu aktardı. Kripto para borsası sahibi çıkar çatışmasının önüne geçmek için başka kripto paraya yatırım yapmadığını dile getirdi.

Binance'dan kripto para ekosistemine 100 milyon Euro'luk yatırım!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön