17 / 05 / 2024

İlker Çolak kitap

İlker Çolak kitap

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından ilk defa 2013’de hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” isimli kitap yeni çıkan yönetmelikler doğrultusunda yenilendi.

Ülker Anadolu Eğitim Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Anadolu Eğitim Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Feridun Ülker imzasıyla bugün kuruldu.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

O Ülker Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O Ülker Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Oruç Ülker Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Gaziantep Bedesten AVM yerine kitap kafe yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin yıkarak yeşil alan haline getirdiği Bedesten AVM’nin bir bölümüne yapılan kitap kafe hizmete girdi.

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikâyesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları anlattı.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikayesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları Yenigün'e anlattı.

Şahin Çolak: Ağlı'nın önceliği imar planı!

İmar yönünden büyük sıkıntılar yaşadıklarının altını çizen Belediye Başkanı Çolak: “12 kilometre uzaklıkta mahallemiz var, ancak Toprak Koruma Kanunu’na göre vatandaş ev yaptıramıyor!” dedi.

İlker Çolak kitap Haberi

İlker Çolak kitap

Kitap; süreçteki tüm paydaşları bilgilendirmek, uygulamada ortaya çıkabilecek hukuki sorunları önlemek, yasal altyapıyı yönlendirmek için ve mahkemelerde görülecek kentsel dönüşüm davalarında kaynak olarak kullanılacak.


 Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu kurucuları olan Prof. Dr. Gürsel Öngören ve Prof. Dr. N. İlker Çolak tarafından, apartman ve sitelerdeki daire sahiplerine, inşaat şirketlerine, kamu yöneticilerine ve uygulayıcılara yön göstermek için hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Rehberi” bir “yol haritası” niteliğini taşıyor.


 Prof. Dr. Gürsel Öngören kitabı, kentsel dönüşüm paydaşlarını bilgilendirmek, kentsel dönüşüm uygulamalarında ortaya çıkabilecek hukuki sorunları önlemek, yasal altyapıyı yönlendirmek için ve kentsel dönüşüm davalarında kullanılacak akademik görüşleri oluşturmak amacıyla hazırladıklarını ve son iki yıllık yasal değişiklikler doğrultusunda yenilendiğini belirtti.


 2015 sonuna kadar 500 bin konut yenileniyor


 “Türkiye’de toplam 20 milyon konut bulunduğunu ve bunların 3’te 1’inin yenileneceğini;...